CS:GO VAC ban kalkar mı?

ahududu bey

Hectopat
Ben tam olarak 1355 gün önce CS:GO'da hile açıp ban yedim. O zamanlar oyunuma çok hile denk geliyordu ben de Google CS:GO hile indir yazıp ilk çıkan hileyi kurmuştum. O zamanlar 14 yaşındaydım. Şu an 19 yaşına gireceğim. Üstünden 4 yıl geçmiş bir şekilde bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır? Artık CS:GO oynamak istiyorum biliyorum oyun bedava ama eskiye göre hileler kat ve kat artmış durumda.

O hesabı unut ama sana şunu söyleyim eğer 2 seviye olana kadar iyi oynarsan(basit eğlence vs. gibi oyun modlarında) oyununa hile gelmiyor en azından bana gelmedi ve siyah rütbelere kadar da hile gelme olasılığı düşük ben yaklaşık 80 maç attım 1 tane hile gelmedi.

Steam VAC ban açıklamasında sözde kalkmaz diyorlar ama geçenlerde bir esporcu nun VAC banını kaldırdılar işlerine geldiği gibi.
Hayır kaldırmadılar. Krimz hatalı VAC ban yedi ve onu VAC sistemi false-positive olduğunu görünce geri açtı. Sen olsan yerinde aynısı olacaktı.
Onun dışı IBP ana yapısını, Jamppi'nin banını açmadılar. IBP yapısı ve Jamppi Valorant'a geçti bu yüzden.

Valve'in az açığa vurarak doğru yaptığı işleri de eleştiriyorsunuz.
Eğer zaten Steam'ında yüzlerce oyun, yüksek seviyeler ve fazla arkadaşların olursa Trust Factor'un yüksek oluyor. Yepyeni bir hesapla deneyince hile gelir.

Anlıyorum.

Böyle bir şey mümkün değil. Cheat Engine direkt CS: GO'ya enjekte edilmediği sürece başka oyunda kullandınız diye yasaklanma almazsınız. En fazla VAC hatası verir ve sunuculara bağlanmanız engellenir.
Bende diyorum başka program yüklü değil ve normal Steam oyunları yüklü PC de illegal hiç birşey yok en önemlisi CS oynamıyordum 1 ay gibi bir süredir

Kalkmaz. Kalkmasın. Hocam yıllardır oynuyorum kaç kere bağırdım çağırdım oyunu sildim hileler yüzünden ama hile açmak bir kere aklımdan geçmedi. 14 yaşında yapmışsınız sizi suçlu bulmuyorum zaten çoğu hile kullanıcısı o yaş civarı. O hesaptan CS:GO oynamanız maalesef mümkün değil.

Artı -1 Eksi
Ne? Bazı e-sporcular Overwatch'tan ban yiyor. Özel olarak inceliyorlar ona göre kaldırıyorlar yanlış bilgi vermeyin. Hile kullanmayan kişilerin de banı kalkıyor benim cevap yazdığım konulardan bakabilirsin.

Benim 1608 gün banım var. Hiç hile açmadım hilenin nereden indirildiğini bile bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…