CS:GO ve Bitmek Bilmeyen Hileleri v2

Hiçbir yerde Güven Faktörü seviyesini göremezsin.

Ben ne dedim? Benim yazdığımı oku, ondan sonra yazını yaz. Az kaldı sabrım tükeniyor sana. Çok ukalasın.

Ben sadece 1 kısmını söyledim? Eğer dokunuyorsa okuma.
Abi seninle konuşurken IQ düşüyor. Allah aşkına, bak yalvarıyorum sana. Ne olur, şu yazdıklarımı oku, ondan sonra yazı yaz.

Gerçekleri söyleyince otomatik olarka ıqun düşüyor normal senın için :D

Bunu dediğim için beni linç etmeye çalışan bir arkadaş vardı nerede o çağırın gelsin. Ben 2016-2021 arası aktif olarak CS:GO oynadım, 5 yıl boyunca sürekli aynı hileleri Update edip tekrar getirdiler. Bedava 'ya oynanan H1Z1 ve Valorant hem hileye hem de hileciye anında müdahale ederken CS:GO 'da bazı hile kullananlar ban bile yemiyor. Güven faktörüyle falan alakası da yok, elimde 4 tane 2016'da aldığım hesap var ve hep hile. Source 2 getireceğiz, rank 'a ilaveten oynama saati denk oyuncuları eşleştireceğiz vs. dediler sonra gidip oyuna tavuk skin 'i getirdiler. Eskisinden daha kötü oldu 5 yıllık hesaba yeni hesap geliyor.
Hocam emin olun son kelimenize kadar katılıyorum. Cidden durum öyle. Ben de tamamen aynı şekilde düşünüyırum.

Wolfteam zamanlarından çok daha fazla hile var şu an oyunda. O oyunu da zamanında çok oynardım. Cold hack ile base tararlardı en azından kafamızı duvara sokunca bir şekilde ölmüyorduk. Bundaki hileciler affetmiyor vallahi :D ban da yemiyorlar nasıl olsa çok rahat, çok profesyöneller.

O yere bakma olayı hilenin kalitesine göre değişiyordu, zaten nadir base tarardım sürekli envanter hilesi yapardım normal oynardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı