Sizde mi FPS ani düşüşünden filan şikayetçisiniz hocam ben Valve'den performans kaybı düzeltme adlı video bekliyorum eğer öyle video sunmazsa CS2 benim içinde bitmiştir çünkü bu ani FPS düşüşü ve kasma donma takılmalar yüzünden az kalsın PC mi bozacaktı betası böyle rezaletse tam sürüm nasıl olur Allah bilir bazı arkadaşlar tam sürümde düzelir diye gene teori yapıyor ama sanmıyorum birçok kişi şu an ani FPS düşüşü ve optimizasyon sorunlarından dolayı Valve'ye şikayette bulunuyorlar ama Valve takmıyor gibi görmezden geliyor eğer böyle takmamaya umursamamaya devam ederse ve optimizasyon sorununa donmalara takılma kasma şikayetlerini görmezden gelirse Online kaybeder zaten şu an bu rezalet betayı sunduğu için kendi ayağına sıktı Valve keşke tam sürüm çıkarsaydida böyle rezalet betayı hiç görmeseydik.Umarım oyunu ömür boyu iki seçenek halinde sunarlar aksi halde CS benim için bitmiştir bu saatten sonra yenisine alışamam.
Geçen etkinlikte herkes ağladı CS:GO'ya veda etti o sırada bende ağladım şimdi asıl olay CS2'nin rezalet betasında çöp PC'ler ani FPS düşüşü donmalar takılmalar kasmalar ve optimizasyon özürlüsü olduğunu görünce çöp PC'si olanlar CS:GO'ya tekrar geri döndü o sırada bende CS2'den CS:GO'ya geri dönüş yaptığımda gitme diye resmen ağlayacaktım CS:GO çöp PC'ler için şu an en değerli oyun CS2 de tam sürümde çöp PC'ler için optimizasyona yüklenip ani FPS düşüşüne kasma donmalar takılmaları düzeltirse Valve belki CS:GO'yu aratmaz.CS2 çıkış yaptığında CS:GO tüm evrenden silinecek. Yazarken bile ağlıyorum. Son zamanlarımız. İyi değerlendirelim, girip veda edelim.
Son düzenleme: