CS:GO ve LoL oynayanları küçümsemek

Minecraft oynuyorsanız akıllı olduğunuzu düşünüyorum ve 3 puan kazandınız. Brawlhalla taktik oyunu oradan da 3 puan kazandınız. LoL oynuyorsunuz hayatınızın en büyük hatasını yapmışsınız ve 6 puan kaybettiniz. Elde var 0. normal bir insansınız ve oyun ayırt etmiyorsunuz.

Warband oynuyanlara 100 puan mı ekleniyor peki?

@Mercheng
Keşke insan sarrafı (?) Olma yolunda adımlar atacağınıza Türkçe ile alakalı adımlar atsaydınız. :)

Yazdığım bir virgülü bile anlayamayıp ve bunu insanın yüzüne vurursanız size dediğim şeyleri geri alıyorum.
Warband oynuyanlara 100 puan mı ekleniyor peki?

Evet. Sen oynasan bile etki etmez beceriksizler oynayamıyor. 100 puan gelmesi için iyi oynaman lazım. Tamam yeterince linç geldi hadi uyuyun iyi geceler size.

Lol ve CSGO oynayanları küçük mü görüyorlar? İlk defa duydum bunu. İkisi de oyun. Sevenler oynar, sevmeyenler oynamaz. Lol'ü oynadım biraz, bana göre bir oyun değil. CSGO'yu seviyorum ama düşük FPS alıyorum. Bir kişi bu oyunları oynuyor diye küçük görmek mantıklı değil.

Yazdığım bir virgülü bile anlayamayıp ve bunu insanın yüzüne vurursanız size dediğim şeyleri geri alıyorum.

Evet. Sen oynasan bile etki etmez beceriksizler oynayamıyor. 100 puan gelmesi için iyi oynaman lazım. Tamam yeterince linç geldi hadi uyuyun iyi geceler size.

Uyu küçük kardeşim LoL'u her insan oynayamaz yat aşa.

Uyu küçük kardeşim LoL'u her insan oynayamaz yat aşa.

İroni? Yaşını sormamama rağmen daha iyi bir cevap veremezdin yat aşa ne demek? 😃 Arkadaşlar bana kızıyorsunuz ama LoL'ün kitlesi aynı bedirhan gibi çocuk dolu ve aynı tür mesajları atıyorlar. Bu konuda hak verin maalesef LoL bedirhan gibi küçük çocukların bulunamaz bir nimeti. Bu tür çocukların bu forumda bulunması çok üzücü oysa 13 yaş yasağı vardı ama yaşınızı büyük gösteriyorsunuz🤠

İroni? Yaşını sormamama rağmen daha iyi bir cevap veremezdin yat aşa ne demek? 😃 Arkadaşlar bana kızıyorsunuz ama LoL'ün kitlesi aynı bedirhan gibi çocuk dolu ve aynı tür mesajları atıyorlar. Bu konuda hak verin maalesef LoL bedirhan gibi küçük çocukların bulunamaz bir nimeti. Bu tür çocukların bu forumda bulunması çok üzücü oysa 13 yaş yasağı vardı ama yaşınızı büyük gösteriyorsunuz🤠
Kardeşim sen insanlara düzgün konuşmuyorsun ben senle neden düzgün konuşayım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı