CS:GO ve TF2 kaynak kodları çalındı!

Silmek isterdim de tekrar indirmek istemiyorum, Valve bu duruma el atar kısa sürede bence çalanlar ayvayı yemiştir bence.

Bence tutucakları tek şey dava raporu olmuyacak.
Benim anlayamayıp, merak ettiğim bir olay var. Tam olarak ne zaman patlak verdi. 22'sinde gece 20:00 civarlarında mı ? Herkes o zaman video paylaşmaya başlamış.
Evet. Saat 20'de paylaşılmış video.

Eğer Source2 motoru CS GO'ya hemen entegre edilmeSSE benim açımdan bakacak olursak 2017 2018 öncesi hesap açanlar tehlikede Valve'ın yaptığı açıklamaya göre resmi sunucular güvende ve gayet iyi çalışıyor. TF2 için ise bu durum biraz farklı çünkü bir kişi eğer TF2 kaynak kodlarını alacaksa zaten Topluluk sunucuları için alacağını zannetmiyorum. Hile yazılımı kullananlara sesleneyim o null base protectli falan hileleriniz bir işe yaramayacak çünkü adam eğer dosya atarsa dediğiniz gibi VAC yedirtmeyecek bir dosya olsa bile PC'ye tarama yaptığı için direkt ban yiyeceksiniz.

Oyunu silmek yetmez bilgisayara benzin döküp aleve verin virüs falan kaparsınız riske etmeyelim.

Bu bu yaw tüm Source motorunu kullanan Valve oyunlarının hepsi Steam kütüphanemde! (Ailen swarm dışında.)

Aga sorum olacak ben gmod ve half-life 2 ep 1 girdim ama tek başıma sıkıntı olur mu? Ayrıca Source moturunu kullanmayan ama Steam'den alıp indirdiğimiz oyunları oynarsak sıkıntı olur mu?

Sanırım oyun motoru değiştirme vakti geldi belkide millet esinlensin diye bilerek yayınlandı gibi düşünceler dolaşıyor internette oyun motoru değişse neler olur bilmiyorum ama kulağa mantıklı geliyor bende Team Fortress 2 hayranı bi insanım çok severek oynarım TF2 Yi umarım en kısa sürede düzeltilir çok insan mağdur olacak yoksa

Aga sorum olacak ben gmod ve half-life 2 ep 1 girdim ama tek başıma sıkıntı olur mu? Ayrıca Source moturunu kullanmayan ama Steam'den alıp indirdiğimiz oyunları oynarsak sıkıntı olur mu?
Olay biteli çok oluyor, bir şey olmaz.
Team Fortress 2 hayranı bi insanım çok severek oynarım TF2 Yi umarım en kısa sürede düzeltilir çok insan mağdur olacak yoksa
Düzeltileli çok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…