CS:GO vs Valorant

Csgo her zaman daha kalitelidir oyuncu sistemi olarak da oyuncu olarak da valorant çöp bir oyundur
Oyun Faceit harici oynanmıyor hocam. Benimde CS de yaklaşık 3 bin saatim var gayet güzel bir oyun ancak son zamanlarda artan hileler ve oyuna neredeyse hiç düzgün yenilik gelmemesi oyunu sıkıcı hale getiriyor.

Bununla ilgili 100. konu herhalde isteyen istediğini oynar. İkisi de kişinin zevkine has oyunlar.

Valorant dediğin oyunda vandal, Phantom her neyse sekme yok ki vuruş hissiyatı iyi diyebilesin dümdüz gidiyor mermiler oyuna ilk girdiğimde AK-47 gibi yapmışlardır dedim alışkanlık maç sonu fark ettim yere sıkıyormuşum
ayrıyeten ikisinin yeri çok ayrı birisi daha çok taktik aim olmasa da oynanabilecek bir oyun diğeri taktik kadar aiminde önemli olduğu bir oyun.
Bence bu iki oyunu karşılaştırmayı bırakın bana göre CS arkadaşlarla çok sarıyor Tekken de Valorant.

Valorant oynamak istiyorum abi. 4C / 8T işlemcin yoksa oynayamazsın kardeşim. CS için ufacık çaba gösterseler oyuncuların çoğu tekrardan oraya döner. 10 yıllık oyunla 1 yıllık oyun karşılaştırmak doğru değil. Birinde silahla öldürüyorsunuz diğerinde uçarak bıçak atıyorsunuz. Hayal dünyası ve guccilik sevenler için valorant her zaman daha iyi.

Valorant'ın güvenliği daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…