CS:GO vs Valorant

İki tane bedava oyun haliyle toxic kitle olacak. Birinde var öbüründe yok demek biraz taraf tutmak olur. İkisi de aslında farklı kulvarların oyunu birbiri ile kıyaslanacak oyunlar değil. Birbirlerinden ufak tefek esinlenmeler zaten oyun dünyasının olmazsa olmazı olmuş.

CS:GO bir shooter oyununda olması gereken her şeyi tüm yalınlığı ile oyunculara sunuyor.
Valorant hem shooter hem de RPG ögeleri arayan oyunculara yönelik bir oyun.

Bu yüzden Valorant'ı Overwatch belki birazda R6 Siege ile kıyaslayabilirz.

CS:GO'nun biteceğini sanmıyorum dünyada çok fazla dümdüz shooter oyun yalınlığı isteyen çok fazla oyuncu var.

CS.GO ya rus var deyip de valorantta çocuklarla oynamak çok saçma cs:go da hile olmasa valorant şuan iyi bir yerde olamazdı. Gerçekçilik olarak bakarsak cs:go kat ve kat daha iyi bi oyun bazı sorunları olmasa Valorant ile CS:GO kıyaslanamaz bile. Brawl Starscı çocuklar valorantı basmış zaten.🤣
Küçük yaştakiler Gümüş eloya kadar geliyor. Bu ranktan sonra bana çok nadiren çocuklar geliyor.

Bakın şu ana kadar sadece CS:GO oynadım ve yani hiç Valorant oynamadım. İkisinin de güzel ve kötü yönleri vardır. İnsanlar hangisi onlara daha zevkli geliyorsa onu oynar yani karşılaştırmaya ne gerek var.

CS.GO ya rus var deyip de valorantta çocuklarla oynamak çok saçma cs:go da hile olmasa valorant şuan iyi bir yerde olamazdı. Gerçekçilik olarak bakarsak cs:go kat ve kat daha iyi bi oyun bazı sorunları olmasa Valorant ile CS:GO kıyaslanamaz bile. Brawl Starscı çocuklar valorantı basmış zaten.🤣
Bronz - Silver elo böyle Gold elodan sonra bunlar yok oluyor.

Selamlar. Valorant'a başlamadan önce büyük CS:GO fanıydım. 2 3 ay önce Valorant'a başladım ve hiç CS:GO oynamadım. Bugün bir gireyim dedim ama oyun çok kötü geldi. Kafalar büyük gözüksün diye çözünürlüğü kısıyoruz grafikler çok kötü oluyor. Vuruş hissiyatı nedense çok yavan geldi. Ve koşarak vurmak M4A1-S silahıyla çok kolay. Bir de Ruslar... Sizin düşünceleriniz neler?
Csgo her zaman daha kalitelidir oyuncu sistemi olarak da oyuncu olarak da valorant çöp bir oyundur

1626855569925.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı