CS:GO vuruş hissiyatı

Gerek

Hectopat
Katılım
9 Haziran 2020
Mesajlar
3.484
Makaleler
1
Çözümler
11
Bu oyundan vaz geçemememin sebeplerinden biri de bu sanırım. Böyle nasıl anlatayım, HS atınca çıkan ”çıkırt“ sesiyle gelen kask kıvılcımı,
Kan efekti, sağ üstte çıkan o vuruş işaretiyle gelen ödül duygusunun sağladığı dopamim. Ülker çikolatalı gofret yemek gibi bir şey, susuzken su içmek, deniz kızı dinlerken duygulanmamaya çalışmak, yaz sıcağında denizde/havuzda serinlemek, “dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda” diyen adama acıyla gülmek, Technopat Sosyal’de troll avlamak, insanlık haliyle yanlış bilgi veren birini raporlamak ... Pardon sonuncusu yanlış oldu. Neyse işte böyle bir hissiyat CS:GO, CS 1.6 vuruş hissiyatı. (Bu konu saçma mı -hayır, boş mu yaptım -belki, pişman mıyım -kesinlikle hayır, beğeniyi hak ettim mi -?)
 
Cidden güzel hissiyatı var ama doğruya doğru.
 
Vuruş hissiyatı olarak CS'de HS atmanın hazzı bir başka tabii (R6 Bu konuda daha simülasyon gibi daha iyi). Ama ben Resident Evil 7'de tabancamla adeta bir bütün olmuştum her merminin gidişini vuruşunu hissediyordum sanırım korku oyunu olmasından dolayı adrenalin pompaladım.
 
Genelde hileciler yüzünden hs yiyerek ölüyorum. Bu da bana çiğ köfte yedikten sonra klozette çıkarma hissiyatı veriyor.
Bu arada her kafa atana hileci demiyorum, bu aralar çok fazla hileler gelmeye başladı. Körken vurmalar, Shift'le gittiğin halde direk tarayarak çıkıp sıkmalar vs
 
Dostum altına imzamı atıyor, beğenini veriyorum. Bende bire bir aynı duyguyu yaşıyorum. Rakibi yıllardır değişiyor ama kral hala yıllardır olduğu gibi dimdik ayakta yeni rakiplerini bekliyor. CS:GO'yu şu görselle anlatayım :

Du2-nv3X4AIh4B6.jpg
 

Geri
Yukarı