CS:GO yeni hile mi var?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün CS:GO'da basit eğlence moduna girdim ve ölünce karşıdaki kişileri izleyip nişangahlarını görebiliyorsunuz. Bir tane adam vardı nişangahı tüm ekrana yayılıyordu ve en fazla (oyun ayarlarında)bile bu kadar büyük nişangah yapamıyorsunuz. Sizce bu hile yeni mi?(ve bu arada nişangah dediğim yer nişan aldığımız yer)

Merhaba arkadaşlar. Bugün CS:GO'da basit eğlence moduna girdim ve ölünce karşıdaki kişileri izleyip nişangahlarını görebiliyorsunuz. Bir tane adam vardı nişangahı tüm ekrana yayılıyordu ve en fazla (oyun ayarlarında)bile bu kadar büyük nişangah yapamıyorsunuz. Sizce bu hile yeni mi?(ve bu arada nişangah dediğim yer nişan aldığımız yer)

Hayır hile değil, yapıyorlardır uygulamalardan atölyelerden.

Konsoldan yapmıştır.

Hayır, Valve sunucularında client-side'ı aşmak imkansız. Bug olmuştur veya siz nişangah sınırlarını yanlış biliyorsunuz.

Nişangahlar için özel yapılmış atölyeler var orda istediğiniz kadar büyük yapabiliyorsunuz. Bende ekranı tamamen kaplıycak kadar büyük yapmıştım daha önce hile değil yani valve istediğiniz gibi özelleştirmenize imkan tanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı