CS:GO'da aim AimLab ile mi, yoksa normal şekilde oynayarak mı geliştirilir?

raster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu konuda asıl soru aim geliştirmenin nasıl yapılması gerektiği. Yani aimimi Aim Lab veya atölye haritalarında alıştırma yaparak mı geliştiririm? Yoksa sadece oynama ile mi? Mesela bayramda 2 gün çok fazla oynayabildim ve o sürede bile gelişme gördüm yani. Ama mesela oyuna 10 gündür ara verdim ama şu an çok kötü aimim. Bu aimi düzenli çalışmak geliştirir mi? Ve Aim Lab bu süreçte işe yarar mı? Hani Valorant oynadığım zamanlar Aim Lab denemiştim az da olsa etki gösteriyordu ama CS'de etki gösterir mi bilmiyorum ondan deneyimlemiş kişiler yardımcı olursa sevinirim.

AimLab, kovaak gibi programlar mouse hakimiyetinizi arttırmanıza yardımcı olur, oyun içinde yaptığınız normal ve anormal hareketlerde daha konforlu hazırlıklı olmanızı sağlar. Fakat hiç oyun içinde çalışmadan da olmaz sonuçta silah tepmeleri ve oyun içindeki movement farklı. 15-20 dk kadar aimlab de çalıştıktan sonra dm girmeniz en iyi sonucu verir. Tabi daha fazla vaktiniz varsa aimlab de en az 30 dk vakit geçirmeniz güzel olur. Hiç kullanmasanız bile olur aşırı bir etkisi yok aimlab in eğer çok dip seviyede değilseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı