Hayır ısınma olmuyor.
Oyun başlatma seçeneklerine
-high -d3d9ex -threads ""
falan bunları yazdın mı?Hayır ısınma olmuyor.
-high -d3d9ex -threads ""
falan bunları yazdın mı?Tamamen driver ile alakalı, güncel driver indir hata halen devam ederse güncel driverı sil bi öncekini yükleCS:GO oynarken anlık donmalar oluyor ve sistemim gayet iyi yani sistemle alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Yardım edebilir misiniz çözümü var mı?
Oyun başlatma seçeneklerine-high -d3d9ex -threads ""
falan bunları yazdın mı?
Tamamen driver ile alakalı, güncel driver indir hata halen devam ederse güncel driverı sil bir öncekini yükle.
Tamamen driver ile alakalı, güncel driver indir hata halen devam ederse güncel driverı sil bir öncekini yükle.
Hayır.
Driver güncelliğiyle alakası yok eski sürücüler daha stabil :/
İnternette kodları bulabilirsin onları gir konnichiwanın videosunun yorumlarında var bir tane onu kullan işe yarar.
Videoyu atabilir misin?
-high +fps_max 0 -novid -nojoy -fullscreen +mat_disable_fancy_blending 1 +cl_forcepreload 1 -limitvsconst -forcenovsync +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -d3d9ex -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff -noubershader +violence_hblood 0 -threads 8
-high +fps_max 0 -novid -nojoy -fullscreen +mat_disable_fancy_blending 1 +cl_forcepreload 1 -limitvsconst -forcenovsync +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -d3d9ex -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff -noubershader +violence_hblood 0 -threads 8
Sondaki threads kısmını kendi işlemcinin çekirdek sayısını yaz ve dene.
Hocam bu kodlar ne işe yarıyor ve konsola mı yazılıyor.
Gerçekten bende çözüm hep bu oldu yeni sistemimde, hatta daha bugün silip yükledim ve yine düzeldiGerçekten mi yoksa dalga mı geçiyorsun.
Hocam masaüstü kullanıyorum ve ekran kartı işlemci vs çok iyi dedim zaten sistemle alakalı bir sorun değil bence.
Söylemeyi tercih etmiyorum ama sizin sisteminizin 4 katı falan yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.