CS:GO'da aynı telefon numarasından VAC ban yemek

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Arkadaşlar kuzenimle telefon numaralarımız aynıydı o hile açmış VAC yedik. Onun hesabı kötüydü bir şey yoktu hesapta ama bende dolu şeyler vardı. Herhalde abisine güvendi abisinin hesabının envanteri çok iyi abisi CS:GO bıraktı. O oynuyor şimdi hani CS:GO'da hile açsa bile kaybedecek bir şeyi yoktu. Gerek desenler, envanter, rütbe, galibiyet, bir sürü oyunlar vardı hesabımda sizce ben buna ne yapmalıyım? Parayı geri mi alayım? Bir de bana diyor ki parasını geri vermem yüzsüzce diyor? Şöyle düşünüyorum abisinin envanterinden skin mi alayım? Abisi sadece CS 1.6 oynuyor.

güzel kardeşim öncelikle geçmiş olsun ve bu durumun hiç bir telafisi yok 300 güne yakındır bu durumda bulunan bir hesabım var ve içerisinde CS GO olmamasına rağmen o ibare o hesabımda duruyor onlar'ca belkide 100'zü aşkın mail falan attık ama GG yani geri dönüşü yok ifade ettim hesapta 1000 tl lik oyun var ama cs yüklü bile değil dedim yükleme ihtimalinize karşılık falan dendi valveye ileticez dendi bilgi bekliyoruz dendi ama yok yani düzelmedi düzelmez'de unut o hesabı

Bu durumda kurallar bellidir;

Kullanımda olan bir numarayı hesaba eklerken herhangi bir ihlâl durumunda sizin de yasaklama alacağınıza dair uyarı yapıyorlar.

Bunu bile bile numarayı paylaşmanız sizin hatanız.

Valve'ye ileteceğiz dendi bilgi bekliyoruz

Herkese aynı standart mesaj gönderiliyor. Kısacası ilettikleri falan yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…