CS:GO'da Boost'tan ban yer miyim?

Maistic

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da arkadaşımla bayağı maç attık rekabetçi maçı ve hile olduğunu öğrendim boostlamış gibi oldu ben ban yer miyim?

Keşke yeseydiniz ama maalesef yemezsiniz. Onun yerine Valve'nin sistemine göre o ban yediği anda onunla birlikte kazandığınız bütün zaferler hileli ya da hilesiz fark etmez silinecektir. Rankınız da aynı anda 50 60 lose almış kadar düşecektir artık kaç Win aldıysanız.

Keşke yeseydiniz ama maalesef yemezsiniz. Onun yerine Valve'nin sistemine göre o ban yediği anda onunla birlikte kazandığınız bütün zaferler hileli ya da hilesiz fark etmez silinecektir. Rankınız da aynı anda 50 60 lose almış kadar düşecektir artık kaç Win aldıysanız.

Yani bıçağımı falan başka hesaba aktarmama gerek yok değil mi?

Benim yabancı forumlarda gördüğüm kadarı ile hayır. Fakat önceki mesajda arkadaş evet ban yiyen gördüm dedi. Belki herkese aynı işlem uygulanmıyordur bilemiyorum başıma gelmedi hiç maalesef. LoL'de yendiğini biliyorum ama Valve'yi bilmiyorum gerçi benim tahminimce onlar da elo Boost'tan ban atıyorlardır.

Siz en iyisi o bıçağı atın fakat CS:GO ve Steam ikisi de Valve'nin olduğu için kolayca bunun kaydını tutabilirler ve eğer sizi gerçekten yakalamak istiyorlarsa emin olun o bıçağı ne yaparsanız yapın bulup silerler.

Son düzenleme:
Yeriniz de olsam ilk o arkadaşı steam den siler ve engel atardım. Hatta kendim de reportlardım onu.

Size bir şey olacağını sanmıyorum. Genelde bu tür durumlarda olan şey, kazandığınız tüm maçlar ve orantılı olarak atladığınız rütbe siliniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı