FACEIT maçlara giriyorum. Lvl 10 olunca ne oluyor? Premium almak şart mı?
Hocam CS:GO'da e sporcu olmak için artık çok geç bence. Yeni çıkan oyunlarda şansınızı deneseniz daha iyi olur. Ki ozellikle de TR CS:GO şu an çok kötü durumda.
Hiç e spora bulaşmayın daha iyisi olur herhalde herkes yayıncı, e sporcu olmayı istiyor ve artık imkansızlaşıyor.
Valve bozdu .İlgilenme 0.Hem CS:GO kendi ayağına sıkıyor artık hilelerden geçilmiyor ve 250TL vermeden ranked girilmiyor.
Valve bozdu. İlgilenme 0.
Galiba Source 2 oyun motoruna geçirmeye çalışıyorlar.
Ne yaparlarsa yapsınlar bırakanlar geri donmucek.Ki source 2 gecerlerse oyunda ciddi anlamda FPS düşüklüğü olacaktır.Galiba Source 2 oyun motoruna geçirmeye çalışıyorlar.
Dostum yıllar önce bende denedim 2019'da fln ama olmuyor FACEIT 9Lvl'e kadar kastım bazı turnuvalara girdim iyi sonuçlar aldım ama olmadı bende şu anda Valorant'a ağırlık verdim rank kasıyorum inşallah iyi yerlere geli
Valo da nasıl Rank kasıyorsun? Faceit varmı onda?Dostum yıllar önce bende denedim 2019'da fln ama olmuyor FACEIT 9Lvl'e kadar kastım bazı turnuvalara girdim iyi sonuçlar aldım ama olmadı bende şu anda Valorant'a ağırlık verdim rank kasıyorum inşallah iyi yerlere gelirim
Valorant da nasıl rank kasıyorsun? FACEIT var mı onda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.