CS:GO'da e-sporcu nasıl olunur?

FACEIT maçlara giriyorum. Lvl 10 olunca ne oluyor? Premium almak şart mı?

Hocam CS:GO'da e sporcu olmak için artık çok geç bence. Yeni çıkan oyunlarda şansınızı deneseniz daha iyi olur. Ki ozellikle de TR CS:GO şu an çok kötü durumda.
Hiç e spora bulaşmayın daha iyisi olur herhalde herkes yayıncı, e sporcu olmayı istiyor ve artık imkansızlaşıyor.

Hocam CS:GO'da e sporcu olmak için artık çok geç bence. Yeni çıkan oyunlarda şansınızı deneseniz daha iyi olur. Ki ozellikle de TR CS:GO şu an çok kötü durumda.
Hiç e spora bulaşmayın daha iyisi olur herhalde herkes yayıncı, e sporcu olmayı istiyor ve artık imkansızlaşıyor.

Hem CS:GO kendi ayağına sıkıyor artık hilelerden geçilmiyor ve 250TL vermeden ranked girilmiyor.

Dostum yıllar önce bende denedim 2019'da fln ama olmuyor FACEIT 9Lvl'e kadar kastım bazı turnuvalara girdim iyi sonuçlar aldım ama olmadı bende şu anda Valorant'a ağırlık verdim rank kasıyorum inşallah iyi yerlere gelirim

Dostum yıllar önce bende denedim 2019'da fln ama olmuyor FACEIT 9Lvl'e kadar kastım bazı turnuvalara girdim iyi sonuçlar aldım ama olmadı bende şu anda Valorant'a ağırlık verdim rank kasıyorum inşallah iyi yerlere geli

Dostum yıllar önce bende denedim 2019'da fln ama olmuyor FACEIT 9Lvl'e kadar kastım bazı turnuvalara girdim iyi sonuçlar aldım ama olmadı bende şu anda Valorant'a ağırlık verdim rank kasıyorum inşallah iyi yerlere gelirim
Valo da nasıl Rank kasıyorsun? Faceit varmı onda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı