Ömer Gül 913
Hectopat
Rekabetci oyna bol bol kazanınca haftalık bonus veriyo baya.
Hocam hileye karşı biraz koruyor ne kadar koruduğu muallak![]()
Anladım teşekkürler.Hocam hilelerle karşılaşma olasılığınız düşüyor. Rekabetçide ve yoldaşta takımınıza ve karşı takıma hile gelme ihtimali düşüyor. Ve daha zevkli bir oyun deneyimi oluyor.
@Sound Track CS:GO'nun içinde "oyun arayanlar" diye bir kısım var. Oradan oyuncu bulmayı deneyebilirsiniz.
Hocam en hızlı rekabetçi oynayarak level atlayabilirsiniz maalesef. Öteki türlü diğerleri çok uğraştırır. Haftalık bonus TP'leri bekleyin. Maçtan aldığınız TP'nin 3 katını veriyor. Azaltılmış TP seviyesine geldiğinizde alacağınız XP yok denecek kadar az bu yüzden o zamanlarda pek uğraşmaya gerek yok. Seçkin olmasanız bile belli bir seviyeye geldikten sonra güven faktörünüz yüksek olursa diğer HvH veya legit hile kullanıcılarının faktörü yüksek olasılıkla düşeceği için maçınıza gelme olasılıkları da düşebilir. Ama ben 1 hafta önce MM'i komple bıraktım. Faceit kasıyorum 6 level olmama az kaldı size de önerebilirim. Ama önce oyununuzu geliştirmenizi öneririm.Arkadaşlar, en son 7 ay önce CS:GO oynamıştım. 2 gün önce yeniden başladım. Oyunda seçkin olup hilesizlerle rekabetçi ve yoldaş girmek istiyorum. Sizce en hızlı XP nasıl kasabilirim? Bu arada rekabetçi ve yoldaş gir gibi öneriler vermeyin lütfen. Çünkü tanımadığım kişilerle girince adam hile açıyor galibiyet siliniyor. Boş yere uğraşıyorum. Bu yüzden seçkin olduktan sonra o modlara girmeyi düşünüyorum.
Bir de seçkin hesap olursam telefon numarası girmek zorunlu mu?
Hocam en hızlı rekabetçi oynayarak Level atlayabilirsiniz maalesef. Öteki türlü diğerleri çok uğraştırır. Haftalık bonus TP'leri bekleyin. Maçtan aldığınız TP'nin 3 katını veriyor. Azaltılmış TP seviyesine geldiğinizde alacağınız XP yok denecek kadar az bu yüzden o zamanlarda pek uğraşmaya gerek yok. Seçkin olmasanız bile belli bir seviyeye geldikten sonra güven faktörünüz yüksek olursa diğer hvh veya legit hile kullanıcılarının faktörü yüksek olasılıkla düşeceği için maçınıza gelme olasılıkları da düşebilir. Ama ben 1 hafta önce Mm'i komple bıraktım. FACEIT kasıyorum 6 Level olmama az kaldı size de önerebilirim. Ama önce oyununuzu geliştirmenizi öneririm.
Hayır hocam XP vermez. Rekabetçiden çok ayrı bir platformdur. Bir nevi oyunun geliştirilmiş rekabetçi sistemi gibi. Arkadaşınıza da hayran kaldım doğrusu. Her bıçağı ve eldiveni olan zengin tip miymiş? Ama haklısınız biraz zorlu. Bu yüzden kendinizi geliştirdikten sonra girmenizi önerdim. Yoksa FACEIT oynayarak gelişmek sadece hayal. Orada da smurf vakaları bulunuyor maalesef.Hocam benim arkadaşta bir ara FACEIT girmeye başlamıştı. Kendisine sorduğumda FACEIT'in biraz zor olduğunu ve oyuncuların çoğunun bıçaklı eldivenli zengin tipler olduğunu söylemişti. FACEIT'te XP veriyor mu? Yoksa topluluk sunucusu gibi bir şey mi yani XP vermiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.