CS:GO'da en hızlı şekilde kasa nasıl düşürülür?

Iskenderun

Kilopat
Katılım
1 Aralık 2020
Mesajlar
8.072
Makaleler
1
Çözümler
62
Yer
Iskenderun
Bugün kasa düşürüp, sonrasında satarak kar yapmak amacıyla CS:GO'da seçkin aldım. En hızlı şekilde kasa nasıl düşürülür? Bunun için bir taktik vs. var mı? Hangi oyun modunda ihtimal daha yüksektir? Rütbe atlayınca kasa düşüyor mu?
 
Çarşamba günleri yenilenen XP bonusundaki drop hariç haftada 2 veya 3 kasa düşürme hakkı var diye biliyorum, öyle haftada 10 kasa düşürüp satayım diye bir şey yok.
 
Herhangi bir taktik yok rastgele şansa göre geliyor oyuna hitdiğinde sağdaki XP barına doğru git rütbe atladıktan sonra eşya düşürürür derste garanti olarak eşya düşürüyorsun + rastgele maçta kazanıyorsun haftada sadece 2 kere drop alabilirsin.
 
Ölüm maçında konsola +left yaz AFK bırak. Ya da bazı topluluk sunucuları var. Ben 7/24 serverdayım mesela. Her round 5 dk olduğu için hızlı hızlı yenileniyor. Ama yine de hemen düşecek diye bir şey yok. 2 gündür serverdayım hala düşmedi. Level atlamana ucuz bir skin verir.
 
Ölüm maçında konsola +left yaz AFK bırak. Ya da bazı topluluk sunucuları var. Ben 7/24 serverdayım mesela. Her round 5 dk olduğu için hızlı hızlı yenileniyor. Ama yine de hemen düşecek diye bir şey yok. 2 gündür serverdayım hala düşmedi. Her level atlamana ucuz bir skin verir.
Her level atlayınca skin vb. vermiyor diye biliyorum. Yalnızca haftada bir kere seviye atlayınca veriyor. Örneğin aynı haftada birden fazla seviye atlarsak vermez.
 
Yaklaşık haftada 2 defa kasa düşürme hakkın oluyor, topluluk sunucularında bazı sunucular oluyor belki o 2 hakkı doldurman daha kısa sürer o sunucular sayesinde.
Ek olarak level atlamanın sonucu olarak da item düşürürsün, csgoda levelinin üstüne geldiğinde o ifade yer alıyorsa rekabetçi atıp level kasmanı öneririm.
 
Rütbe atlayınca değil ama level atlayınca düşüyor bazen. Hatta ana menüde levelinizin üstüne giderseniz yazar.

Kasa düşme olayı daha çok rastgele aslında. Sadece bu kasa düşme şansı her çarşamba yenileniyor. Eğer çok vaktiniz yoksa bu 1 hafta içerisinde birkaç oyun atsanız bir şeyler düşürebilirsiniz.

Onun dışında çok fazla oynamanız lazım. Idle denilen serverlarda afk bırakabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı