CS:GO'da haksız yere ban atarlar mı?

422470

Hectopat
Her maç illa birisi hile misin diye soruyor karşı takım ağlıyor. Mesela az önce bir maça girdim 15-16 kilim var 2-3 kere de ölmüşümdür. SSG kullanıyorum hem kolay hem 2 vuruşta adam ölüyor onunla koşması da kolay. Bir maçta 2 kil almışlığımda var 20 almışlığımda. Midden bakıyorum SSG ile adam öküz gibi duruyor vurunca da cheating yazıyor. Bunlar yüzünden ban falan yemem değil mi?

Her maç illa birisi hile misin diye soruyor karşı takım ağlıyor. Mesela az önce bir maça girdim 15-16 kilim var 2-3 kere de ölmüşümdür. SSG kullanıyorum hem kolay hem 2 vuruşta adam ölüyor onunla koşması da kolay. Bir maçta 2 kil almışlığımda var 20 almışlığımda. Midden bakıyorum SSG ile adam öküz gibi duruyor vurunca da cheating yazıyor. Bunlar yüzünden ban falan yemem değil mi?
Hayır, yemezsin. Boş yapmaya devam edebilir onlar. Overwatch'a düşsen ki zor ihtimal, 1 kişi değil 8-9 kişinin gözetiminden, dosya kontrolünden ve maç kontrolünden geçiyorsun. Bir sorun çıkmaz.

Hayır hocam hile olmadığınız sürece ban yemezsiniz, karşı takımı umursamayın hatta rahatsız olursanız mute atın geçin, keyfinize bakın.

Öyle bir şey olsaydı esporcu arkadaşım bizle oynarken çoktan ban yerdi. Belli bir ranktan sonra oynayanların seviyesi baya bir üst düzey oluyor. Bunlar daha düşük ranklarda arkadaşlarıyla vs. girdiğinde illa her el hile diyerek reportlanır. Benim gibi kazmayı bile reportluyorlardı, bi de Steam profile hacker vs. yazıyorlardı.

Yemezsiniz hocam içiniz rahat olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı