Konuda o kadar çok bilgi kirliliği var ki, hangisine cevap vereceğime karar veremedim.
Oldukça hatalı= Hile kullanımı. Bu yasaklamanın üzerine ayrıyeten VAC yasaklaması verilmişse hile kullanıldığı %100 kesinleşmiştir. Net.
Oyunbozanlık yaparsanız ilk ceza geçici olur. İkinci bir ceza ise kalıcı bir
oyun yasaklamasına dönüşür. Bu tür durumlarda VAC yasağı verilmez.
Konuyu fazla tartışmaya gerek yok açıkçası.
Elo farkından dolayı iyi oynadığım için report yiyip VAC ban yedim.
VAC yasaklamalarının rapor üzerine verilmediğini hatırlatmak isterim. Yani iyi oynadığınız için yasaklama almadığınızı siz de çok iyi biliyorsunuz.
Önce Overwatch, ardından da VAC sistemi tarafından yasaklanmışsınız. Böyle bir yasaklamanın hatalı olma ihtimali yok. Kısacası geçmiş olsun.
Ek olarak; Overwatch'a düşüp VAC yasağı aldım diye bir şey yok. Overwatch ile VAC tamamen farklı şeyler. Eğer sadece Overwatch'a düşüp haksız yere yasaklama alsaydınız şu an hesabınızda VAC yasaklaması değil, oyun yasaklaması olurdu. Overwatch yasağı alıp üstüne bir de VAC yasaklaması veriliyorsa oturup düşünmek lazım.
Oyunbozanlıktan VAC ban yiyen tanıdığım var.
Olmadığından %100 eminim, çünkü öyle bir şey yok.
En kıl olduğum şeydir konuya hâkim olmadan bilenlere bilmişlik yapmayın diyenler. VAC sistemi senin raporlarına göre hareket etmiyor. Oyunbozanlıktan dolayı ilk olarak geçici bir yasaklama alıyorsun, ikinci ceza ise kalıcı bir oyun yasaklamasına dönüşüyor. VAC sistemi hile ve oyunda istenmeyen yazılımları tespit eder. Oyunbozanlık için Overwatch sistemi mevcut.
Bütün bunlar Valve'ın resmi konularında belirtilmiş. Açıp okumak bu kadar zor olmamalı.
Adam VAC ban yedi diyorum.
Hesapta hile kullanıldığı tespit edildiği için yedi. Oyunbozanlık yapıyor diye değil. Bu kadar basit.