CS:GO'da hile kullanmadığım halde VAC ban yedim

OW'de "Genel Bekleme Süresi" yazıp, süre yazmıyorsa geçmiş olsun hile. Burada hatalı olarak banlanmış vs. yazan arkadaşlar Valve herkesin hile dediği adamı "aa bu hile banlayalım" demiyor. (Kullandım, ilk önce OW yedim ondan VAC'e döndü ordan biliyorum Steam Community :: -ilkerowic ム :D ) Son incelemeleri kendileri yapıp öyle karar veriliyor zaten. Daha sonra tüm konsol ayrıntıları incelenip bir yazılım var mı bakılıyor. ( Siz Alt+Tab yapmanız bile consolda yazar bilirsiniz).
1 Hafta geçmiş. Acaba arkadaşın oyun yasaklaması VAC'a döndü mü ya da banı kalktı mı (kalkmaz ama bir umut belki doğru söylüyordur) merak ettim doğrusu. :D

Son düzenleme:
merak ettim doğrusu.

Teşekkür ederim. Arkadaş yine ben hile yapmadım diyorsa büyük sıkıntı. :D

Hayır o yasak değil.

VAC banın kalktığı durumlar var.

Yanlışlıkla ban atılma ihtimali var. Atılan ve sonradan açılan birçok ünlü youtuber ve oyuncu var.

Artık böyle konulara o kadar önyargılı ve bilgisiz yaklaşılıyorki gördükçe üzülüyorum. VAC ban kalmaz diyenine mi yanayım, adamı tanımadığı halde iftira atana mı yanayım neye yanayım... İlk önce VAC banın yanlışlıkla veya hatalı atılma ihtimali var. Aynı şekilde kalkma ihtimalide var. Bunu yaşayan birçok professiyonal oyuncu ve youtuber mevcut.

Örnek olarak VAC ban yedikten sonra kaldırılan ünlü youtuberlar;
Hot Bro's - Türkcan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hot Bro's - Caner
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca bu VAC ban kalkmaz konusu yüzünden bi ara bi moderatörle tartışmıştık yanlış bilgilendirme deyip yorumumu işaretlemişti. Sonrasında konu açıp kendisinin yanlış bildiğini ifade etmiştim. Kendisinin zoruna gitmişti ve konumu saçma bir nedenden dolayı son yorumunu yaparak kilitlemişti burdan ona selam olsun. İnşallah gene aynı şeyi yaşamak zorunda kalmam.

Hahah aynı durumu ben de yaşamıştım.

Ben yedim ve de hile olmadıım halde.

Ya bir hileden info alıp gidip kapı arkasından veya direk shoulder atarak pikledin ve Owerwatch'ta genk geldin neden ben yemiyorum neden X b C kişisi yemiyorda hep hile olmayan kişiler ban yiyor yahu bu gabende hep size oynuyor :D :D. Haklısınız suç sizde değil Valve'de. :D :D.

Merhabalar bende bu konuya değinmek istiyorum. Bende bir aptal gibi 1000 saatlik 3 senelik hesabımda hile açtım. Aslında şöyle oldu karşıda 3 spinbot vardı bende gaza gelip mola aldım ve hemen hile satın aldım ardından Full rage mod açtım ve Overwatch tarafından ban yedim. Ardından ben bir hesap daha kurdum hevesimi alamadım ve ondanda ban yedim sonra bir hesap daha açtım ardından da bir daha hile kullanmamak üzere bir hesap satın aldım 80 TL verdim içinde CS:GO ve Rainbow Six Siege var, sadakat rozeti var, ayın 22'sinde 5 yıllık tecrübe rozeti gelecek. Bu hesaba o kadar para verdim üstüne Steam cüzdanına 20 TL para yükledim ve orada para biriktirip bıçak almayı düşünüyordum. Sonra açtığım yeni hesapta ban yedi ve şimdi de yeni satın aldığım hesapta ban yiyecek diye çok korkuyorum. O hesap ban yemesinden 10 dakika içinde satın aldığım hesabın e-postasını ve telefon numarasını değiştim. Ban yer miyim bu hesaba toplam 100 TL harcadım.
Aşağıdaki resim yeni hesabım. Yani tek merak ettiğim şey şu telefon numarasını ban yedikten sonra değişirsek o hesap hemen ban yermi ?

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-08-15 125223.png
    Ek Açıklama 2020-08-15 125223.png
    103,7 KB · Görüntüleme: 137
Merhabalar bende bu konuya değinmek istiyorum. Bende bir aptal gibi 1000 saatlik 3 senelik hesabımda hile açtım. Aslında şöyle oldu karşıda 3 spinbot vardı bende gaza gelip mola aldım ve hemen hile satın aldım ardından Full rage mod açtım ve Overwatch tarafından ban yedim. Ardından ben bir hesap daha kurdum hevesimi alamadım ve ondanda ban yedim sonra bir hesap daha açtım ardından da bir daha hile kullanmamak üzere bir hesap satın aldım 80 TL verdim içinde CS:GO ve Rainbow Six Siege var, sadakat rozeti var, ayın 22'sinde 5 yıllık tecrübe rozeti gelecek. Bu hesaba o kadar para verdim üstüne Steam cüzdanına 20 TL para yükledim ve orada para biriktirip bıçak almayı düşünüyordum. Sonra açtığım yeni hesapta ban yedi ve şimdi de yeni satın aldığım hesapta ban yiyecek diye çok korkuyorum. O hesap ban yemesinden 10 dakika içinde satın aldığım hesabın e-postasını ve telefon numarasını değiştim. Ban yer miyim bu hesaba toplam 100 TL harcadım.
Aşağıdaki resim yeni hesabım. Yani tek merak ettiğim şey şu telefon numarasını ban yedikten sonra değişirsek o hesap hemen ban yer mi?

Kalıntılar kalmışki ban yemeye devam ediyorsun VAC sistemi algılıyor demek ki. Hala sistemde bir şeyler var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı