Ne kusuru Estağfurullah.
Hayır o yasak değil.Aynı zamanda şu oyuna yeni gelen güncelleme için bazı ayarlar oynanılıyor, lobinin arkaplanını simsiyah yapmak gibi. Onlar da yasak diye biliyorum
VAC banın kalktığı durumlar var.VAC ban kalkmaz.
Yanlışlıkla ban atılma ihtimali var. Atılan ve sonradan açılan birçok ünlü youtuber ve oyuncu var.Hile kullanmıyorsanız VAC ban yeme ihtimaliniz %0
Hayır o yasak değil.
Sırf cevap vermek için yazıyorsunuz. Ben 3.parti yazılım VAC sebebi değil mi yazmışım bir bak bakalım...3.parti her yazılım V.A.C sebebidir
Sırf cevap vermek için yazıyorsunuz. Ben 3.parti yazılım VAC sebebi değil mi yazmışım bir bak bakalım..
Hayır o yasak değil.
Bilgisizlik konusunda dediklerim doğruluğunu gösteriyor. Oyunun içine ne dosya ekliyoruz ne de 3.parti bir yazılımla dediklerinizi yapıyoruz. Program Dosyaları x86>steam>steamapps>common>Counter-Strike Global Offensive>csgo>panorama kısmına geliyor ve videos isimli klasörün adını videos1 yapıyoruz. Herhangi bir oyunun içeriğini etkileyen ve ban yenmesine sebebiyet olucak bir işlem değil. Öyle olsaydı 2 senedir panaroma arka planını değiştiren oyuncular ban yerdi. Bu ayar oyunun içeriğini etkilemiyor sadece arka planı kapatıyor o yüzden ban yeme gibi bir durum söz konusu değil.Oyunun içindeki dosyaları değiştirmek için ya manuel dosya ekleniyor, ya da 3.parti bir yazılım yardımıyla lobiyi siyah yapmak, havayı gece yapmak gibi şeyler mümkün oluyor.
Bilgisizlik konusunda dediklerim doğruluğunu gösteriyor. Oyunun içine ne dosya ekliyoruz ne de 3.parti bir yazılımla dediklerinizi yapıyoruz. Program Dosyaları X86>Steam>steamapps>common>Counter-Strike Global Offensive> CS:GO>panorama kısmına geliyor ve videos isimli klasörün adını videos1 yapıyoruz. Herhangi bir oyunun içeriğini etkileyen ve ban yenmesine sebebiyet olacak bir işlem değil. Öyle olsaydı 2 senedir panaroma arka planını değiştiren oyuncular ban yerdi. Bu ayar oyunun içeriğini etkilemiyor sadece arka planı kapatıyor o yüzden ban yeme gibi bir durum söz konusu değil.
Elo farkından dolayı iyi oynadığım için report yiyip VAC ban yedim.
Oyunbozanlıktan VAC ban yiyen tanıdığım var.
Boş bilmişlik yapmayın.
Adam VAC ban yedi diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.