CS:GO'da hile var mı?

21 level olan herkesin ücretsiz bir şekilde seçkin olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, seçkin olmanız hiçbir şey ifade etmez. 2000 saatim var oyunda, hilecilerden dolayı bıraktım.
 
O kadar oynadım bu hileler neden bana denk gelmedi? Sanki biraz abartı geldi bana. Aim tutturamayanlar hemen hile var deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor gibi geldi. Ya da hileden kastınız makro falan mı?

Birader ne hilesi ya adam parkeleri sayıyor abartmayın.
1618342201129.png
 
Çok fazlalaştılar. Hele de oyunun bedava olmasından sonra. Herkes üçüncü dördüncü hesabını açtı resmen. Hileciler de ban yiyip yiyip yeni hesap açıyorlar. Ne de olsa oyun beleş :D oyunu 2015'den beri oynayan birisi olarak ilk defa bu kadar zevksiz geliyor maçlarım. 100 saatlik, sıfır rozetli, 2 Steam Level'li adamlardan HS yemek yalan olmasın ister istemez şüpheye düşürüyor.
 
Sen henüz yeterince oynamamışsındır hocam.
Kanka valla seçkin olmayan hesabım da var 2 de seçkin var toplam 2000e yakın saatim var hem seçkin de hem seçkin olmayanda hile kaynıyor. Ve reportladığımızda takımca bazıları vac yiyor bildirim alıyoruz. Yani hile var mı gibi bir soru yok dostum hile csgoda hep vardı hala var.
 
Buyrun fırından yeni çıktı. Sıcağı sıcağına vereyim. Seçkin eşleştirme, karşıya 5 hileci birden geldi. Aimbot da var.
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-9shpU-wxtkX-VJJGW-Ffrwi-LiHvM
 
Prime değilseniz gerçekten çok hile var. Ancak prime olduğunuzda hileler büyük ölçüde azalıyor.
Prime hesaba sahibim. Win oranım %58. 1130.2 saat oyun sürem var. İkinci hesabım. Her maçıma hile geldiği için oyunu bıraktım. Birkaç raund öne geçiyoruz. Hop adam dönmeye başlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
O kadar oynadım bu hileler neden bana denk gelmedi? Sanki biraz abartı geldi bana. Aim tutturamayanlar hemen hile var deyip işin içinden çıkmaya çalışıyor gibi geldi. Ya da hileden kastınız makro falan mı?
Yok hocam Makro falan olmuyorlar, Round Başı Oto dediğimiz silahı alıp yere bakarak tarıyorlar ve ölüyorsunuz karşıma en az 20 kere geldi. Bir çeşit daha (Mevlana) dediğimiz sürekli dönerek bunny yapıyor ve öldürüyor, bu çeşitten de karşıma ve takımıma 30-40 tane gelmiştir. Çok zor gerçekten ve bu hilelere Prime hesapta karşılaştım çok kötü bir durum gerçekten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı