CS:GO'da iyi oynayıp Valorant'ta kötü oynuyorum

Arkadaşlar CS:GO'da çok nadir maç kaybederim. Genelde hep kazanıyorum. Valorant'ta ise üst üste 15 maç kaybettim. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Csds rütbeniz ne?

Yanıtları okudum net bir cevap vereyim CS:GO'daki sprey olayı Valorant'ta bulunmamakta kas hafızasıyla sprey atıyorsundur ben de öyle yapıyorum bir de Valorant'ta recoil reset diye bir kavram var 3. mermiden sonra tepme belirsizleşip mermiler farklı yönlere gidebiliyor bunları dikkate alarak poligonda yeteneğine göre bir alıştırma rutini edinirsen oyunda daha aktif bir aime sahip olabilirsin.

Hocam çok iyi anlayabiliyorum aynısını ben de yaşıyorum. Sanırım alışmak gerekiyor çünkü fizikler oldukça farklı. Bir de valo böyle daha çok uçmalı kaçmalı çok fonksiyonu var. Cs daha düz bir fps oyunu gibi bu da çok tökezletiyor.

Bende de CS de iyiyim Valorant'ta da aimim iyi az buçukta oyun bilgisi var yapıyoruz bir şeyler. Taktiğim sadece duellocu almak.

Arkadaşlar CS:GO'da çok nadir maç kaybederim. Genelde hep kazanıyorum. Valorant'ta ise üst üste 15 maç kaybettim. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Bende de aynı CS de ak ile herkese HS'yi çakıyorum ama Valorant'a gelince aimim titriyor sesler her yönden geliyormuş gibi oluyor.

Sonuç olarak Valorant bozuk 👍

Kardeşim ben de senin gibiydim. Sens ayarını düşürdüm. Şimdi çok çok daha iyiyim. Oyun içi 0.345, mouse 1600 dpi oynuyorum. Bilmiyorum bununla mı alakalı ama bana çok yaradı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı