Mizah ve Eğlence konusunamı açılmış diye baktım. Meğer konu ciddiymiş. Geçmiş olsun. Ama haram değil yani.
Borsa örneği verdim yukarı da.Hocam, 18 lira ile kasa açıp 200 TL'lik eşya çıkarabilirken, 1 TL'lik eşya da çıkabiliyor diye biliyorum. Bir nevi kumar gibi değil midir?
Not: Sadece tahmin.
Sıkıntı kasa değil kasayı biliyor ama maçtan düşen itemleri sormuş arkadaş.Hocam, 18 lira ile kasa açıp 200 TL'lik eşya çıkarabilirken, 1 TL'lik eşya da çıkabiliyor diye biliyorum. Bir nevi kumar gibi değil midir?
Not: Sadece tahmin.
Maç sonu o kazandığın skinler vs. oyundaki performansına göre veriliyor. Bileğinle kazanıyorsun neden haram olsunSelam arkadaşlar, benim bir sıkıntım var. CS:GO'da kasa açmak falan haram bunları biliyorum da. mesela maç kazanınca Level atlayınca rastgele skin ya da kasa veriyor ama sen onu hak ederek kazanıyorsun. Level atlıyorsun ya da maç kazanıyorsun. ama o skin ya da kasa rastgele geliyor. yani onu kazandık, helal mi olur haram m? bir de pazardan skin almak ya da pazara skin satmak, skin alıp birkaç ay sonra satmak falan para kazanmak haram mı?
Hmm, tamam onda problem yok, o çekiliş gibi bir şey oluyor zaten.Sıkıntı kasa değil kasayı biliyor ama maçtan düşen itemleri sormuş arkadaş.
Hocam oynayarak bir efor sarf ediyorsun. Karşılığında sana rastgele bir şey düşüyor. Bir nevi bahşiş gibi. Nesi haram açar mısınıZ?Satmaz isen niye haram olsun ki? Satarsan çalışmadan kazandığın için haram.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.