CS:GO'da kendilerine hiç hile gelmeyen kitle

Birçok kişi çıldırmış o kadar kişi hile değil diye :D Bizzat aylarca belli ede ede hile kullanan tanıdıklarım var hesapları hala duruyor ve bu hileler reklamlarda çıkan herkesin bildiği hileler. Siz kendinizi kandırmaya devam edin hile yok siz kötü oynuyorsunuz diye.
 
Hile çıkma oranı güven faktörüne bağlı.Güven faktörün yediğin raporlara ve oyunlardaki skorlarına bağlı.Hile kullanıcıları genelde karşıdakileri sürekli raporlayan hilelerde kullanıyor ki buda sizin güven faktörünüz düşüyor güven faktörünüz düştükçe daha çok böyle hileye denk geliyorsunuz.Siz farketmeseniz bile adamlar sürekli sizi raporluyor bunun yanı sıra steam hesabıda önemli tabi.Genelde hile çıkmasını buna bağlıyorum.

Ayrıca yüksek rankların çoğunda insanlar wh kullanıyor.Sadece belli etmemeye çalışıyorlar.Kendiniz rakipleri demodan izlerseniz az çok anlayabilirsiniz cs nin bunları banlamamasıda ayrı üzücü.
 
La havle vela kuvvete. Kardesim bir önceki cümleyi oku bak orada demisim tek basıma babalar gibi MG2'ye cıkmısım. Hileler ve smurfler oyundan sogutmasa emin ol MG2'den de yukarıya cıkacaktım. Her Mac skor tablosunda üstte oluyordum. Takımı kavgadan uzak tutmaya calısırdım, 3-5 smoke molotof bilirdim, yeri gelince site acardım yeri gelince lurker oynar karsı takımın zaaflarına oynardım.

Cok bilmis gibi konusuyorsunuz üstüne üstlük bir de okudugunuzu anlamıyorsunuz. Silver arkadaslarımla girdigim icin rank düstüm diyorum anlamıyor musunuz?

Bende sivera kadar düştüm arkadaşımla kötü oynadığından 1 gün sonra tek girmeye başladım 1 hafta oynadım tek leme çıktım novada Full tek başıma oynadım tek taşıyarak da alınır nova eloda aim kasın.
 
"Bana hile gelmiyor" diyen tayfanın yarısı hile geldiğini bile bile oyunun fanboyluğunu yaptığından hile gelmiyor diyor, diğer yarısı da hile ile normal oyuncuyu ayırt edemiyor. NOKTA.
 
Hileleri tam olarak engellemez, oyuncu kitlesi hile acip kapatmayi tercih ediyor.
Karsinizdaki kisiler smurf olabilir, yayincilar ve medya araciligiyla iyi bilgiye sahip olabilir.
Ben de Master guardian 2 seviyesinden Nova 2'ye dustum. Nova 1 macinda sonuncu, N4 ve MG macinda tek N2 idim. Hicbiri arkadasim degildi.
DDOS atip islemci kaynagini kendilerine cekebilirler. Yapan kisi program veya ustun koru yonlendirme ile ne yaptigini bilmeden sizin performansiniza etki edip ustunluk kurabilir.
Oyunu daha dun sildim, kufursuz oyun oynarim diyen varsa yedekten kuracagim.
Topluluk katilimcisi olmaniz belki fayda saglar. Rehber, overwatch, mac izleme, skin alim-satimi, takas teklifleri, duvarinizda CS ile ilgili envanter ve yorumlar vb. Detaylar mevcut Steam uzerinde.
 

Geri
Yukarı