CS:GO'da nasıl hızlı gelişilir?

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi Sosyaller, Pro public gibi yerlerde çok oynadım ve teknik bilgilerin hepsini neredeyse öğrendim artık üst rank ve FACEIT lvllerde oynamak istiyorum. AWP'de kendimi çok geliştirdim takımın AWP rolünü üstlenebiliyorum AK-47 spreyler ortalama yani pek de iyi değilim. AWP gibi AK-47 de sizce nasıl bir plan izlemeliyim? Ayrıyeten genel olarak kendimi nasıl geliştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller, Pro public gibi yerlerde çok oynadım ve teknik bilgilerin hepsini neredeyse öğrendim artık üst rank ve FACEIT lvllerde oynamak istiyorum. AWP'de kendimi çok geliştirdim takımın AWP rolünü üstlenebiliyorum AK-47 spreyler ortalama yani pek de iyi değilim. AWP gibi AK-47 de sizce nasıl bir plan izlemeliyim? Ayrıyeten genel olarak kendimi nasıl geliştirebilirim?

Aim Lab olabilir, Pro publiclerde oynamak geliştirir, ölüm maçı olabilir ve CS:GO atölye mapleri var aim için onlara bakabilirsin

youtubede en ince ayrıntısına kadar var ordan bak

Aim Lab olabilir, Pro publiclerde oynamak geliştirir, ölüm maçı olabilir ve CS:GO atölye mapleri var aim için onlara bakabilirsin.

Hocam onlar mantıklı ama yapıyorum 1saat aimbotz, 1saat FFA DM, 2ila 3 saatte public takılıyorum ama yetersiz görüyorum kendimmi bazen hala.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı