CS:GO'da neden Türk kuvvetleri yok?

Türkçeyi sen öğren gel biraderim. Türkçe hoca senin gibi kahvelerde öğretemez. Devrik konuşan insana böyle konuşuyorsan huzurumu kaçırıyorsun demek. İstemezsin istemezsin konuşma nasıl yazacağı sen karışamazsın. Karışıyorsun üstüne çok giderim. Tehdit değil bana santaj yapamazsın. Türkçe devrik anlamayı öğren gel karşıma.

Hâlâ da anlamıyorum. Üstüme gelsen ne, gelmesen ne. Değişik değişik insanlar ya.
 
Oyunda olunca aptallar oyunu kötü görüyor halbuki adamlar yapmış oynayın işte... Assassin's Creed, kurtuluş savaşını anlatsa ona da kulp takacaklar.
 
Önce Türkçe bilmeyene söylersin sonra bana. Önce kavga başlatan söylüyecen. Bana değil.
Konuyu hortlatmak zorundayım. Çünkü dediğinden gerçekten bir şey anlaşılmıyor, garip garip cümleler kuruyorsun. Bunu da inkar edemezsin. Devrik cümleyi anlamıyoruz diye Türkçe bilmiyor olmuyoruz + senin yaptığın devrik cümle bile değil direkt cümle yapısı bozuk acaba kendi yazdığım mesajı kendin anlayabiliyor musun.
 
SAS: İngiltere
Gsg-9: Almanya.
FBI hrt: Amerika.
Idf: İsrail
Gıgn: Fransa.
St-6: Amerika
Fark ettiysen genelde dünya çapında operasyonlar yapmış ekipler var. Ve bunlar birden kurulmadı. Mesela gsg-9 1972 münih olimpiyatları katliamından 2 ay sonra kuruldu. Türk kuvvetlerinin olması için Türkiye'de geçen harita ve olay örgüsü olması lazım. Mesela İstanbul'da geçen bir rehine kurtarma haritası olsaydı ve ct tarafında muharebe arama kurtarma olsaydı tadından yenmezdi :).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı