Oyun Steam CS:GO'da rakip görünce oyun donuyor

SullivianKing

Hectopat
CS:GO'da oyun bir anlığına donuyor. Oyun SSD'ye kurulu ama adam ciktiginda oyun donuyor, geri geliyor 1 saniye sonra ama normal degil. Adami goruyorum, 1 dondu, 2 dondu, 3 donuyor. Niye oluyor acaba? Sistem gereksinimi sormayin, oyunu normal 120 FPS oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam etme şu zamana kadar bir işe yaramadiniz zaten bu forumda giit driverlarin güncel mi diye sor millete.
Driverların güncel mi diye sorulması seni niye bu kadar geriyor? Çözümü bilen de söylememeli. Başka şekillerde üstesinden gelmeyi denesin.

Driverların güncel mi diye sorulması seni niye bu kadar geriyor? Çözümü bilen de söylememeli. Başka şekillerde üstesinden gelmeyi denesin.

Niye acaba hepiniz aynı şeyi soyluyorsunuz Technopat'a gir herkes aynisini der bir bunu biliyorsunuz çünkü.

Sistemi yazmakta bu kadar agresifleşecek veya bu kadar sorun olacak ne var? Neyse umarım sorununuzu çözersiniz.

Abra A5 V19.3 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook al kardesim sistem çöz bakalım.

Klasik monster, ramden dolayıdır büyük ihtimal. 8GB çok az.

Aynı zamanda sıcaklıkları da kontrol edin msi afterburner ile.

Niye acaba hepiniz aynı şeyi soyluyorsunuz Technopat'a gir herkes aynisini der bir bunu biliyorsunuz çünkü.
Sanırım küçük bi arkadaşımızsın. Sosyal medyada hangi meme'i gördüğünü biliyorum. Aynı şekilde küçümsediğin foruma girerek çözüm arıyorsun. Yanıt verildiğinde de hepiniz böylesiniz şunu soruyorsunuz falan.

Son düzenleyen: Moderatör:

İcindeki kullanicilari kucumsedim cunku hepsi neredeyse ayni.

Klasik Monster, RAM'den dolayıdır büyük ihtimal. 8 GB çok az.

Aynı zamanda sıcaklıkları da kontrol edin MSI Afterburner ile.

Sicaklik sorunu yok diger laptoplarda 8 GB RAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…