CS:GO'da 200 saatlik hesabım ban yedi bende olana çare yok deyip yeni hesap açtım. Ama aklımda bir soru var PC'deki bir programdan dolay ban yemişimdir diye düşünüyorum ama neden yemiş olabileceğimi bilmiyorum. Yeni hesabımın ban yememesi için format atmalı mıyım?
Ben burada nasıl açarım demiyorum bu sebep olan şeyden dolayı bilgisayara format atmalı mıyım? diyorum. Başlığa bakıp yazdığımı okumadan cevap vermeyin lütfen.
Okuduğunu anlamak istemeyen tek kişi sizsiniz. O yazdığım cümledeki hiç bir cümle size hitaben değildi. Ben genel olarak buraya sizin gibi konu açanlardan dolayı neden ön yargılı olduklarını anladığımı belirttim.
Ve bu arada 200 saat o kadar da yüksek değil. 2000 saati olup hile açan da var. 200 saatinizin olması sizi temiz kılmaz.
Banlanan arkadaşlar hile açtığını bilerek burada konu açıyorsa saçmalıyordur. Çok ters davranılıyor burada böyle konulara. Gerçekten hile açmadıysanız destekle bir şekilde iletişim kurun bence. Haksız ban yemek saçma çünkü emek var ortada.
Buradaki arkadaşları çok iyi anlıyorum.
Hile açıp ban yedikten sonra; nasıl düzeltebilirim? "Yemin ederim hile açmadım." diye ağlayan. Sonrasında da ya bir aralar kuzenim/kardeşim 1-2 el hile açmıştı'ya çevirip. Aradığını bulamadan gidenleri çok gördüler.
Buradaki arkadaşları çok iyi anlıyorum.
Hile açıp ban yedikten sonra; nasıl düzeltebilirim? "Yemin ederim hile açmadım." Diye ağlayan. sonrasında da ya bir aralar kuzenim/kardeşim 1-2 el hile açmıştı'ya çevirip. Aradığını bulamadan gidenleri çok gördüler.
Ben burada nasıl açarım demiyorum bu sebep olan şeyden dolayı bilgisayara format atmalı mıyım diyorum başlığa bakıp yazdığımı okumadan cevap vermeyin lütfen.
Ben burada nasıl açarım demiyorum bu sebep olan şeyden dolayı bilgisayara format atmalı mıyım? diyorum. Başlığa bakıp yazdığımı okumadan cevap vermeyin lütfen.
Okuduğunu anlamak istemeyen tek kişi sizsiniz. O yazdığım cümledeki hiç bir cümle size hitaben değildi. Ben genel olarak buraya sizin gibi konu açanlardan dolayı neden ön yargılı olduklarını anladığımı belirttim.
Ve bu arada 200 saat o kadar da yüksek değil. 2000 saati olup hile açan da var. 200 saatinizin olması sizi temiz kılmaz.
Okuduğunu anlamak istemeyen tek kişi sizsiniz. O yazdığım cümledeki hiçbir cümle size hitaben değildi. Ben genel olarak buraya sizin gibi konu açanlardan dolayı neden ön yargılı olduklarını anladığımı belirttim.