CS:GO'da tanıştığım biri 5eplay.cnduikang.com üzerinden klanına katılmamı istedi

Dosya Ekleri

• XD.PNG
    XD.PNG
    323,6 KB · Görüntüleme: 149
Biraz once bana da denediler bir seyler :D

Aga bunlar örgüt herhalde az önce de bir kız yazdı bana geçen bir maçta ellerine verdim bunların ya diyor şu maçtan hatırladın mı beni. Sonra şunu seç oy ver falan diyor anlamıyorum dedim. Çeviriden baktım falan sonra dedim bu işte bir iş var hiçbir kız bana yazmaz direk engelledim.

Aga bunlar örgüt herhalde az önce de bir kız yazdı bana geçen bir maçta ellerine verdim bunların ya diyor şu maçtan hatırladın mı beni. Sonra şunu seç oy ver falan diyor anlamıyorum dedim. Çeviriden baktım falan sonra dedim bu işte bir iş var hiçbir kız bana yazmaz direk engelledim.

:D bana görsellerden alakasız daha genç bir çocuk yazmıştı. İyide oynuyordu ama gerçekten çete gibi kadın profili oluşturup yaymaya başlamışlar, engellemek en güzel çözüm.

Açılacak bir sonraki konuyu şimdiden görebiliyorum: Steam hesabım çalındı ne yapmalıyım? Tıklamayın hocam linklere 😂.

Bana da yazmışlar. İlk önce ne olduğunu anlamadım mal gibi konuşmaya başladım. Sonra bana işte CS'de takım kuruyoruz 5. olmak ister misin, lütfen seninle oynamak istiyorum gibisinden bir şeyler dedi. Sonra aklıma scam olmasın diye Google'da arattım siteyi. Technopat çıkınca anladım scam olduğunu. Uzak durun. Hatta Çince yazılmış hesaplardan uzak durun. Benden size bir tavsiye. Bana yazan hesap buydu. İsterseniz profilinin linkini de atıp raporlayabiliriz ban yesin bu hesaplar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 120

Bana da yazmışlar. İlk önce ne olduğunu anlamadım mal gibi konuşmaya başladım. Sonra bana işte CS'de takım kuruyoruz 5. olmak ister misin, lütfen seninle oynamak istiyorum gibisinden bir şeyler dedi. Sonra aklıma scam olmasın diye Google'da arattım siteyi. Technopat çıkınca anladım scam olduğunu. Uzak durun. Hatta Çince yazılmış hesaplardan uzak durun. Benden size bir tavsiye. Bana yazan hesap buydu. İsterseniz profilinin linkini de atıp raporlayabiliriz ban yesin bu hesaplar.
Bana da bu hesap mesaj attı. Garip olan şey ekipmanları aynı ve aynı gruplara üyeler. Dikkat edin.

1684573611729.png

Son düzenleme:
banada bugün atıldı farkederseniz çalıntı hesaplar var ve açıklamaların hepsi aynı ve aynı mesajlar atılıyor

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,1 MB · Görüntüleme: 72

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı