Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 28 Haziran 2019 #1 Counter-Strike Global Offensive adlı oyundan hile kullanmama rağmen VAC ban yedim. Ticket attım ama kaldıramayız diyorlar. Benim onlarca oyunum var. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2019
Counter-Strike Global Offensive adlı oyundan hile kullanmama rağmen VAC ban yedim. Ticket attım ama kaldıramayız diyorlar. Benim onlarca oyunum var.
Çözüm LarryB 28 Haziran 2019 CS:GO da yediğin VAC diğer oyunları oynamanı engellemez. Onun dışında CS için yeni bir hesap alabilirsin.
CS:GO da yediğin VAC diğer oyunları oynamanı engellemez. Onun dışında CS için yeni bir hesap alabilirsin.
KS KS Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 14 Temmuz 2020 #31 Dead Internet Theory dedi: Konuyu hortlatmak demek, uzun süre entry girilmemiş konuya entry girmeye denir. 11 dakika olmuştu en son yazılalı. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle zaten yeniden mesaj yazılmış normalde cevap 28 haziran 2019 verilmişti. Sorunu çoktan çözdüm teşekkürler. Artı 0 Eksi
Dead Internet Theory dedi: Konuyu hortlatmak demek, uzun süre entry girilmemiş konuya entry girmeye denir. 11 dakika olmuştu en son yazılalı. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle zaten yeniden mesaj yazılmış normalde cevap 28 haziran 2019 verilmişti. Sorunu çoktan çözdüm teşekkürler.