CS:GO'nun akıl almaz eşleştirme sistemi!

Alikaplan801

Decipat
Makaleler
7
Solo olarak yoldaş girdim. Hesabım yeni olduğu için şimdilik madalyasız 9.seviyeyim.

Karşı takıma iki tane madalyalı 17 Level attı bana ise madalyasız 4 Level adam attı. Ve sürekli de eşleştirme bu şekilde oluyor.

Bu ciddi bir adaletsizlik değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Solo olarak yoldaş girdim. Hesabım yeni olduğu için şimdilik madalyasız 9.seviyeyim.

Karşı takıma iki tane madalyalı 17 Level attı bana ise madalyasız 4 Level adam attı. Ve sürekli de eşleştirme bu şekilde oluyor.

Bu ciddi bir adaletsizlik değil mi?
Ranka bakma. Çoğunlukla ranka göre değil de, performansa göre eşleştirir.

CS:GO işte :D. Ne bekliyordunuz ki. Berbat bir sistemi var her alanda. Rezil bir oyun. Eskiden çok güzeldi ama cılkı çıktı artık (sadece bu konuda değil daha birçok yanı cidden berbat bu oyunun).

Ben hep CS:GO severdim emin olun kötü bir oyun oynancak bir şeyi kalmadı Valorant deneyin. Kesinlikle mükemmel bir oyun CS:GO ise hiç bir şekilde saygısı kalmamış Valve’ın oyunculara küfredercesine sunduğu bir oyuna dönmüş resmen. Onun yerine gidin 1.6 oynayın kesinlikle çok daha zevkli o gereksiz OverRated oyundan her türlü iyidir ama tavsiyem ilk olarak Valorant.

Bu anormal bir durum değil. Eşleştirmede seviyeye bakılmaz. Yetenek grubu, seçkin hesap durumu ve güven faktörüne bakılır. Bende tek madalya varken hatta o dahi yokken karşıma 6 madalyalı, 5 bin küsur saat oynamış adamların geldiği oluyordu. Rakibin kolsuz ve akıl fakiri ise o madalyalar veya leveli anlamsızdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı