CS:GO'nun Jailbreak modu oynanır mı?

Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
45.928
Makaleler
52
Çözümler
579
Yer
KKTC
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhabalar, yıllarca Jailbreak oynadım. 1.6'da da oynadım, Jailbreak'i CS:GO'da devam ettirdim ancak bir süre sonra Jailbreak'ı bırakmıştım. 2022 senesi için konuşacak olursak Jailbreak hâlâ oynanır mı? Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. @feahleinda_ eski günleri yaşatacak bir server varsa aslında bir başlamamız var tekrardan.
 
Arkadaşlar merhaba, yıllarca Jailbreak oynadım. 1.6'da da oynadım, Jailbreak'i CS:GO'da devam ettirdim ancak bir süre sonra Jailbreak'ı bırakmıştım. 2022 senesi için konuşacak olursak Jailbreak hâlâ oynanır mı? Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. @feahleinda_ eski günleri yaşatacak bir server varsa aslında bir başlamamız var tekrardan.

CS:GO'da 2018, 2019, 2020 gibi JB oynardim sonra surf 1V1 sunucularina sardim. Tatsiz gibi geldi bana eskiler eskide guzeldi galiba JB'de. Ama su an cok girmiyorum yine deneyin hocam.

Marker disi infaziniz var 😄
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Jail 1.6 da oynanır. Surf de 1.6 da oynanır. Ama bhop css de oynanır arkadaşım. CSS'de bhop limiti yok. 1.6'da bhop ile atıyorum 280 300 bandında gidiyorsunuz. CSGO'da da bu durum var. Ama CSS'de isterseniz 1000 bile yaparsınız hız limiti yok çünkü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı