CS:GO'nun Jailbreak modu oynanır mı?

Hocam bence 1.6 ya da GO fark etmez. Ortam daha önemli. İkisinde de ortam aynı olursa GO derim. Çünkü daha yeni. 1.6 çok eski kalıyor. Fiziği vs. berbat. Ama iyi tat veriyor. O ayrı. O da hatırası olduğu için. Yoksa kimsenin yüzüne bakacağını sanmıyorum.
Bu arada keşke benim öğretmenlerim de oynasa ne güzel olurdu.
 
Jailbreak oyuncuları artık koluna, zekasına değil de jetpack, çift zıplama, küçük skin gibi oyunu etkileyecek P2W tip özellikler kullanarak oynuyor. Bundan dolayı serverlarda aşırı bir karmaşa söz konusu. Uç örnek vereyim. Komuta geçtiğinizde sizin bilmediğiniz menülerden silahlar-perkler alıp oynuyorlar. Yani anlayacağınız eski tip oyuncuların pek sevmeyeceği tip bir oynayış söz konusu ancak yeni başlayan kişiler tarafından daha çok benimsenebilir. Sonuçta daha renkli ve daha kolay oynayışlı. Bana göre CS:GO Jailbreak jb_buyukisyan_son, jb_buyukisyan_pgg, ba_jail_minecraft_party_v6, "Obama" gibi haritalar varken güzeldi şu anki oynanışı ve insanların tavırları pek hoşuma gitmiyor. Güzel bir ekip ve bu saydığım özelliklerin olmadığı veya daha azaltılmış olduğu bir sunucu olursa tabii ki gelirim.
 
@Ssansarsalvo öğretmenlerin oyun oynama yasağı mı var yoksa? 🥺 o modelli skinler falan Lr'de hep sıkıntı oldu. Chucky skini mesela kafası çok küçüktü. HS yemesi çok çok zordu.

Keşke tüm öğretmenler sizin gibi olsa, bazı sunucularda o skinler Lr'de kapanıyor. Kaliteli JB serverı az kaldı artık deneyerek bulmanız lazım.

Birde CS:GO girerseniz daha eğlenceli sunucular var. Özellikle surf mükemmel oluyor.
 
@Ssansarsalvo yarın bir bakacağım akşam, umarım düzgün sunucu kalmıştır. Leader Jailbreak vardı bir de orası da fena değildi. Acaba duruyor mudur ki? Wasdzone vardı da bir de oradan kalıcı banlanmıştım. Trollemiştim bir ara orayı :D
 
@Ssansarsalvo yarın bir bakacağım akşam, umarım düzgün sunucu kalmıştır. Leader Jailbreak vardı bir de orası da fena değildi. Acaba duruyor mudur ki?
1656357654791.png

 

Yeni konular

Geri
Yukarı