CS:GO'nun kötüye gitmesi

Her şeyin bir sonu var. CS:GO'nun sonuda yaklaşıyor.

CS:GO'nun sonu yaklaşmıyor. CS:GO'nun elinde kitleyi arttıracak olan daha çok şey var. Örneğin Source 2 gelmesi, yeni operasyon, yeni skinler, yeni karakterler ve yeni anti-cheat güncellemesi gibi. Yani CS:GO'nun sonunun gelmesi pek yakın değil :/

Nova 4'üm, 2017'de aldım oyunu. Her maçta karşıya hile geliyor. Mahsus yapıyorlar bunu, Operasyon Bileti alanların girdiği özel maçlar için yapıyorlar bunu. Her türlü win-win taktiği bu. Bileti alarak para kazan, çıkanları kazanarak Valve %15 kâr alıyor.

Olayı biliyorum ama sıkıntı şu ki arkadaş 2 leveldi ve daha önce 40 level olmamıştı.

Çift keleş olmama 1 rütbe kaldı. Oyunuma hile en son 1 yıl olmuştur geleli herhalde. Güven faktörünüzü geliştirip en azından keleş olmaya çalışın.

Seçkin değilseniz hilesiz bir oyunu unutun maalesef.

Rütbeniz nedir acaba? Deagle ile 2 One tap atınca bana hile diyor Silver'lar. Tek çare FACEIT. Eğer Silver'sanız hiç FACEIT'e bulaşmayın, sizi çok zorlarlar.

Yok hocam olay 2 One tap değil kesinlikle öyle birisi değilim. Adamın sürekli isminin değişmesi, 0 ses ile safelerken sıkarak çıkması, her vuruşun kafa olması, ak ile koşarak çıkıp koşarak kafa atması, 45 kill bitirmesi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…