CS:GO'nun kötüye gitmesi

Her şeyin bir sonu var. CS:GO'nun sonuda yaklaşıyor.

CS:GO'nun sonu yaklaşmıyor. CS:GO'nun elinde kitleyi arttıracak olan daha çok şey var. Örneğin Source 2 gelmesi, yeni operasyon, yeni skinler, yeni karakterler ve yeni anti-cheat güncellemesi gibi. Yani CS:GO'nun sonunun gelmesi pek yakın değil :/

Bugün VAC banlı ile Yoldaş girdim, konu eğer onaylanmazsa diye buraya atayım kanıt ve profili.

Bilgilendirme: Hesaba girip, main account yazan linke tıklamayın. Gece gece yerimden zıpladım.
1609618017945.png

Öncelikle seçkin değil tabirini açıklayayım. Oyunu Prime olayı geldikten sonra para ile alanlara seçkin rozeti gelmiyor, 3-5-15 Level'de olsa Prime olabilir. Hile kısmına tamamen katılıyorum fakat seçkin olayının aslı bu.
Olayı biliyorum ama sıkıntı şu ki arkadaş 2 leveldi ve daha önce 40 level olmamıştı.

Çift keleş olmama 1 rütbe kaldı. Oyunuma hile en son 1 yıl olmuştur geleli herhalde. Güven faktörünüzü geliştirip en azından keleş olmaya çalışın.

Seçkin değilseniz hilesiz bir oyunu unutun maalesef.

Rütbeniz nedir acaba? Deagle ile 2 One tap atınca bana hile diyor Silver'lar. Tek çare FACEIT. Eğer Silver'sanız hiç FACEIT'e bulaşmayın, sizi çok zorlarlar.

Yok hocam olay 2 One tap değil kesinlikle öyle birisi değilim. Adamın sürekli isminin değişmesi, 0 ses ile safelerken sıkarak çıkması, her vuruşun kafa olması, ak ile koşarak çıkıp koşarak kafa atması, 45 kill bitirmesi vs.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı