CS:GO'nun kötüye gitmesi

Çift keleş olmama 1 rütbe kaldı. Oyunuma hile en son 1 yıl olmuştur geleli herhalde. Güven faktörünüzü geliştirip en azından keleş olmaya çalışın.

Seçkin değilseniz hilesiz bir oyunu unutun maalesef.

Oyunu nerden tutsan elinde kalıyor. Hilenin yanı sıra bugün 7-8 maçlık galibiyet serimden sonra hileler yüzünden 4 maç kaybetip rütbe düştüm. Rank sistemi de çöp oyunun.

Bu CS:GO'nun falan sonu gelmez, ben size açık açık söyliyeyim. İster Valorant, ister R6, ister babası gelsin. Hiç kimse CS'yi bitiremez, hileler de artık o kadar paranoyak etti ki milleti ben bile karşıdaki adam 2 tane one tap atınca hile misin lan sen diyorum, adam akıllı hile yok abi oyunda. Gelse de belli ediyor zaten, 10 maçın 1'i hileli. Çoğu kişi 2 ezbere Wallbang yiyince oha nasıl gördün diye ağlıyor, yok abi, ya ben şanslıyım, ya da siz herkese hile diyorsunuz.

Hocam sadece CS GO degil diger online FPS oyunlari da kotuye gidiyor. Genel olarak hepsini oynayan birisi olarak soyluyorum. Smurf hesaplar - Toxic kitle - Hileciler - Dengesiz Matchmaking vb. nedenler butun online FPS oyunlarin da var. En iyisi rekabetci oyunlardan uzak durmak.

Hocam sadece CS:GO degil diger Online FPS oyunlari da kotuye gidiyor. Genel olarak hepsini oynayan birisi olarak soyluyorum. Smurf hesaplar - Toxic kitle - Hileciler - Dengesiz Matchmaking vb. nedenler butun Online FPS oyunlarin da var. En iyisi rekabetci oyunlardan uzak durmak.

FPS oynayacaksan Metro 2033 Redux. Rekabetçi oyunlar bitmez lakin insanlar sıkılıp bırakır. Bende o kitledenim. 3K saatim var CS:GO'da, artık oynamıyorum mesela.

Benim için hile konusunda sorun yok ama saçma ping değerleri alıyorum bu oyunda bazen. Sırf bu yüzden Valorant geçmiştim. Ne annem kaldı ne babam ne ölmüş babannem. Reyna gibi saçma güçlü karekterler, oyunun shift ve kafa vurmaya odaklı olması soğuttu beni. Counter-Strike: Global Offensive daha rahat rahat ölmez. Özellikle Türkiye'ye sunucu açarlarsa daha da alevlenir.

CS:GO'yu bitiren yani oynama zevkini azaltan asıl etmen yan hesap kasanlardır. Hile dediğimiz çoğu kişi de yine bu kişiler oluyor. Nova, Master Guardian civarıyken sürekli hile geliyor diye ağlardım. Lig yükseldikçe azalıyor haliyle ve durumu daha rahat anlıyoruz. Hile sistemi de berbat oyunun ancak asıl etmen yan hesaptan oynayıp 5-10 rütbe aşağısında ki adamı vurunca gaza gelen tiplerdir. Şu an Valorant'ın da tadını yavaştan kaçıran yine bu tipler. Uzun bir aradan sonra birkaç el oynayayım dedim karşıma yan hesap kasan adamlar geldi ve zehir ettiler.

Ben oyunu 2013 yılında satın aldım ve 2016-2017 yılında çok sık mevlana hileleri vardı özellikle yaz aylarında. Yaz aylarında olmasının sebebi CS:GO 24 TL'den 12 TL'ye düşmesi. 2 yıl ara verdim 14 maç girdim sadece 1 maçta hile geldi. Sanırım güven faktörüyle alakalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı