CS:GO'nun ömrü az mı kaldı?

Yıllardır Steam en çok oynanan oyunlar listesinde çoğunlukla birinci ve en kötü ilk üçü çeken bir oyunun ömrü nasıl az kalmış olsun? CS:GO'nun ömrünü anca yeni bir Counter Strike oyunu etkileyebilir.

Cs ölmez yeni cs çıkana kadar gider. CS 1.5 ten beri oynuyorum ve oyun taktik bilgi istiyor. En son seçkin usta muhafız olup oyunu bırakmıştım. Arada eserse oyuna giriyorum maçıma tak hile geliyor. Oyunun içine edip bırakıyorlar ve bundan zevk alıyorlar. Benim yaklaşık 600 saatim filan vardır. Aimden çok taktik bilgi lazım. Güzel oyun fakat valorant betadan çıktığında ben valorant yükleyip oynamıştım. Skilleri olduğunda şaşırmıştım. Valvenin aksine vanguard diye bir uygulama vardı. Sistemi ne kadar yorsa da (düşük pc ler) iş yapıyordu. Tam hatırlamıyorum valoranta bir hile dalgası olmuştu. Her 5 maçtan 3 ünde hile vardı. Ve vanguard hiç bir şey yapmıyordu. Yeniden cs ye geçtim. Yaklaşık 6 ay sonra yeniden valoranta geçtim. Hile filan kalmamıştı. Bugün bile bir maçınızda hile varsa pat diye banlıyorlar. Valorantta aimden çok refleks ve bilgi gerektiriyor. Herkese göre değişir ama bence valorant cs den daha iyi. Ben açıkçası böyle arcade oyunları severim. Valorantta rankım immo 2 radi den düştüm. Valorantta rank kasmak daha kolay. Cs de gerçekten çok zor çünkü kopukluklar oluyor. Valorantta golda kadar 5 kişiyle girerseniz çok rahat çıkarsınız. Ondan sonra solo kasılabiliyor tek sorun uzun sürüyor. Cs de ise 5 kişi girmezseniz kasmak çok zor. Takımda kopukluklar oluyor sen a side gir diyorsun adam b Rush atıyor sonuç kaybedilen bir tur. Konuya dönersek kesinlikle cs ölmez. Ne zaman cs nim diğer oyunu çıkacak o zaman gidecek. Hileler oyundan göçerse yeniden cs ye geçecem. Valorant sevmeyenler için warzone ya da şiddetle R6 öneririm mükemmel bir oyun.
Valorant çöpünü oynayanlar kendine erkeğim demesin bir zahmet.
Kanka ne alaka zevkler ve renkler tartışılmaz konu cs ne zaman ölür neden dışa çıkmaya meraklısınız?

Yeni CS çıkana kadar oyun ölmeyecek fakat şu an bırakmak için birçok sebep var. Oyunu bedava yapmasalardı şimdiki halinden çok daha iyi olabilirdi.

Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?
Toparlayabilir,şu ara gelen updateler hilelerde sorun çıkarttı.

Her sene aynı laflar. CS kendini bitiriyor doğru ama bu tip Online FPS oyunlarını oynayan kanser kitle olduğu sürece devam edecektir.

CS:GO hikaye. En iyisi CoD Black Ops multiplayer. Taktıksel hiç sevmem adamı çat çat vurcan aga. Zevki orada.

1. sebebe cevap = Oyunun yapabileceği birşey yok muteleyerek oyununa devam edebilirsin, ayriyeten Faceit'te yüksek elolarda böyle birşey ile karşılaşmazsın.
3. sebebe cevap = R6 da paralı, oyun tek seferliğine dolar bazından ücret alıyor bu ücretin pahalı olması ülkemizdeki dolar kurunun sorunu.
4. sebebe cevap = Kostümler, skinler her oyunda var. Alabilen alır, alamayan kullanmaz. Silah hasarını arttırmıyor sonuçta. Yine bunların pahalılığının sebebi ülkemizdeki dolar kuru.
5. sebebe cevap = Oyunda güncellenecek pek birşey kalmadı. Harita havuzu olabilir fakat harita havuzundan da zaten herkes memnun.
6. sebebe cevap = Prime alarak hiçbiri ile karşılaşmazsın. Herkes pahalı olmasından şikayet ediyor ama Valorant'a da sırf skinler için tonlarca para döküyor. 1 yıl öncesine kadar zaten 21 level olarak bedava prime sahibi olabiliyordun.
Umarım bu cevaplar seni tatmin etmiştir ben CS'yi bırakmak için hiçbir sebep görmüyorum şuan açıkçası. Kitlesinde de Türkiye dışında pek bir gerileme yok. Türklerin bir kısmının da Valorant'a geçmesini pek yadırgamıyorum tam ülkemiz insanlarına göre oyun çünkü.
Cs go çöp oyundur. Valorant = Cs 1.6 > cs go.
Dedi niyyazi58.

Valorant nasıl bir oyun anlamadım. Neden küçümsüyorsunuz bu oyunu onu da anlamadım. Valorant bence gayet arcade sevenler için bir oyun. Zevkler tartışılmaz ve üstü kapalı da laf sokmanız hiç hoşuma gitmedi. Sana cs yi bırak diyen de olmadı zaten. Her iki oyunda da hileler var fakat şuan hile oynanış açısından BENCE valorant daha önde. Herkesin fikrine saygı duymalısın.

CS go bütün FPS oyunları dan daha iyi bir oyun CS nin biticeğini pek sanmam oyun hem gerçekçi hem de kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…