GustavoFring62
Picopat
E-spor olarak diyorsan evet, ömrü az kaldı hatta bitmek üzere. Ama oyuncu sayısı vs. diyorsan oyun hala en çok oynanan Steam oyunu.
Dostum ne bekliyorsun oyun senden büyük, oyun kötü falan da değil oyun modları ve kitle sayesinde ayakta olan bir oyun gayet eğlenceli, hile konusuna deyinecek olursak zaten her oyunda olan bir sorun CS:GO için hile büyük bir sorun ama seçkin hesap alırsan hile gelmiyor şahsen denedim, CS1.6 için hile sorun değil zaten sunucuların hepsinde 7/24 çalışan adminler var kitlesi desen zaten güzel küçük çocuklardan uzak bir oyun![]()
Sırf hile gelmesin diye seçkin hesap almama rağmen maçıma hile geliyor bir kaç kez iletişime geçmeye çalıştım yanıt yok üzücü bir durum. Valorant ise daha kararlı fakat sistemi çok yoruyor 8 GB RAM belleğim var oyun açık olunca 1 GB filan kullanıyor.Dostum ne bekliyorsun oyun senden büyük, oyun kötü falan da değil oyun modları ve kitle sayesinde ayakta olan bir oyun gayet eğlenceli, hile konusuna deyinecek olursak zaten her oyunda olan bir sorun CS:GO için hile büyük bir sorun ama seçkin hesap alırsan hile gelmiyor şahsen denedim, CS1.6 için hile sorun değil zaten sunucuların hepsinde 7/24 çalışan adminler var kitlesi desen zaten güzel küçük çocuklardan uzak bir oyun![]()
Neyi açayım? Oyunda ortada duran 3 çizgiye denk getirerek adam vuruyoruz. Yıllardır CS çıkıyor ve yıllardır oynanıyor. 1.5'den beri oynuyorum ve vardığım konu şu; Counter-Strike iyi bir oyun değil. Artık daha iyi savaş oyunları var ve kendini geliştirmezse bitecek.
Küçümsememin sebebi oyunda 7-13 yaşları arasındaki çocukların bile kolayca adam vurabileceği bir aim mekaniğine sahip olması. Gerçekten aşırı kolay ve kitlesi berbat olan bir oyun. 20-25 vuran kendini "Allah" sanıyor halbuki oyunda spray atmaya dair en ufak bir zorluk yok, mekanik olarak da aynı şekilde. Oyunu sadece 20-25 saat oynamış birisi kolayca adam vurabiliyor ve bu kadar basit olması gerçekten oynanamaz hale getiriyor oyunu. CS'deki rekabet ortamı ve silahların verdiği hazı hiçbir şeye değişmem. Yeni bir CS oyunu çıkana kadar da diğer FPS'lerin yüzüne bakmam. Çoğu kişi de benim düşündüğümü düşünüyor. (CS'de adam vuramayan spray atamayan, valorant gibi herkesin becerebileceği başlangıç düzeyi oyunlara başvuran TR oyuncuları hariç)Valorant nasıl bir oyun anlamadım. Neden küçümsüyorsunuz bu oyunu onu da anlamadım. Valorant bence gayet arcade sevenler için bir oyun. Zevkler tartışılmaz ve üstü kapalı da laf sokmanız hiç hoşuma gitmedi. Sana cs yi bırak diyen de olmadı zaten. Her iki oyunda da hileler var fakat şuan hile oynanış açısından BENCE valorant daha önde. Herkesin fikrine saygı duymalısın.
Tek bize gelmiyor galiba bu hileler. Val*rant oyuncuları iddaa ediyor sadece bu durumu. CS'de 3400 saatim var prime hesapta en fazla 3 kere denk gelmişimdir. Nedense CS'yle alakası olmayan tüm valocular hile var diyor ama sorsan hiçbiri cs oynamamış.Sırf hile gelmesin diye seçkin hesap almama rağmen maçıma hile geliyor bir kaç kez iletişime geçmeye çalıştım yanıt yok üzücü bir durum. Valorant ise daha kararlı fakat sistemi çok yoruyor 8 GB RAM belleğim var oyun açık olunca 1 GB filan kullanıyor.
Küçümsememin sebebi oyunda 7-13 yaşları arasındaki çocukların bile kolayca adam vurabileceği bir aim mekaniğine sahip olması. Gerçekten aşırı kolay ve kitlesi berbat olan bir oyun. 20-25 vuran kendini "Allah" sanıyor halbuki oyunda spray atmaya dair en ufak bir zorluk yok, mekanik olarak da aynı şekilde. Oyunu sadece 20-25 saat oynamış birisi kolayca adam vurabiliyor ve bu kadar basit olması gerçekten oynanamaz hale getiriyor oyunu. CS'deki rekabet ortamı ve silahların verdiği hazı hiçbir şeye değişmem. Yeni bir CS oyunu çıkana kadar da diğer FPS'lerin yüzüne bakmam. Çoğu kişi de benim düşündüğümü düşünüyor. (CS'de adam vuramayan spray atamayan, Valorant gibi herkesin becerebileceği başlangıç düzeyi oyunlara başvuran TR oyuncuları hariç)
Tek bize gelmiyor galiba bu hileler. Val*rant oyuncuları İddia ediyor sadece bu durumu. CS'de 3400 saatim var Prime hesapta en fazla 3 kere denk gelmişimdir. Nedense CS'yle alakası olmayan tüm valocular hile var diyor ama sorsan hiç CS oynamamış.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.