niyyazi58
Hectopat
Cs go çöp oyundur. Valorant = Cs 1.6 > cs go.Valorant çöpünü oynayanlar kendine erkeğim demesin bir zahmet.
Cs go çöp oyundur. Valorant = Cs 1.6 > cs go.Valorant çöpünü oynayanlar kendine erkeğim demesin bir zahmet.
Kanka ne alaka zevkler ve renkler tartışılmaz konu cs ne zaman ölür neden dışa çıkmaya meraklısınız?Valorant çöpünü oynayanlar kendine erkeğim demesin bir zahmet.
Toparlayabilir,şu ara gelen updateler hilelerde sorun çıkarttı.Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?
1. sebebe cevap = Oyunun yapabileceği birşey yok muteleyerek oyununa devam edebilirsin, ayriyeten Faceit'te yüksek elolarda böyle birşey ile karşılaşmazsın.Başka FPS oyunlarını tercih etmelerinin nedeni hileciler veya mekaniklerden sıkıldıklarından olabilir. Source 2 muhtemelen iptal olacak ümitlenmeye de gerek yok. Benim fikrimi soracak olursanız bırakma sebepleri şunlardır:
Mikrofon açıp bağıran ve çok rahatsız edici Ruslar
Yeni CS oyununun gelmemesi ve yıllardır aynı CS mekaniklerinden bıkmak
Hileciler (Seçkin olmadan oyunu oynamak imkansız hale geliyor.)
Valve'ın para isteği (Oyuna ikide bir pahalı operasyonlar, pahalı kostümler falan geliyor ve bunun tek sebebi Valve'ın para isteği)
Oyuna aylardır düzgün güncelleme gelmemesi (Etkinlik ve kostüm dengeleme vb. güncellemeler dışında pek güncelleme gelmiyor maalesef)
Oyunun bedava olması ile birlikte hilecilerin artması ve kitlenin çöpleşmesi.
Daha bir sürü sebep olabilir fakat hepsini yazmaya çalışsam çok uzun süreceği ve şimdi R6 oynayacağım için yazmayacağım.
Önemli Not: CS:GO fanboylarını ciddiye almayacağım.
Dedi niyyazi58.Cs go çöp oyundur. Valorant = Cs 1.6 > cs go.
Valorant nasıl bir oyun anlamadım. Neden küçümsüyorsunuz bu oyunu onu da anlamadım. Valorant bence gayet arcade sevenler için bir oyun. Zevkler tartışılmaz ve üstü kapalı da laf sokmanız hiç hoşuma gitmedi. Sana cs yi bırak diyen de olmadı zaten. Her iki oyunda da hileler var fakat şuan hile oynanış açısından BENCE valorant daha önde. Herkesin fikrine saygı duymalısın.1. sebebe cevap = Oyunun yapabileceği birşey yok muteleyerek oyununa devam edebilirsin, ayriyeten Faceit'te yüksek elolarda böyle birşey ile karşılaşmazsın.
3. sebebe cevap = R6 da paralı, oyun tek seferliğine dolar bazından ücret alıyor bu ücretin pahalı olması ülkemizdeki dolar kurunun sorunu.
4. sebebe cevap = Kostümler, skinler her oyunda var. Alabilen alır, alamayan kullanmaz. Silah hasarını arttırmıyor sonuçta. Yine bunların pahalılığının sebebi ülkemizdeki dolar kuru.
5. sebebe cevap = Oyunda güncellenecek pek birşey kalmadı. Harita havuzu olabilir fakat harita havuzundan da zaten herkes memnun.
6. sebebe cevap = Prime alarak hiçbiri ile karşılaşmazsın. Herkes pahalı olmasından şikayet ediyor ama Valorant'a da sırf skinler için tonlarca para döküyor. 1 yıl öncesine kadar zaten 21 level olarak bedava prime sahibi olabiliyordun.
Umarım bu cevaplar seni tatmin etmiştir ben CS'yi bırakmak için hiçbir sebep görmüyorum şuan açıkçası. Kitlesinde de Türkiye dışında pek bir gerileme yok. Türklerin bir kısmının da Valorant'a geçmesini pek yadırgamıyorum tam ülkemiz insanlarına göre oyun çünkü.
Dedi niyyazi58.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.