CS:GO'nun ömrü az mı kaldı?

Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?

Hala çok fazla oynanıyor. En çok oynayan iki ülkenin(Türkiye, Rusya) serveri yok. Serverleri 128 tick değil. Bunları çözmezlerse yavaş yavaş çöker.

Bence hayla ömrü var. Eski oyuncular ne kadar gitse de yenileri geliyor. Yani kitle değişiyor.

Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?

CS'nin ömrü anacak yeni bir CS çıktığında biter.
Eskisi kadar oynanmamasının sebebi klişeleşmiş bir oyun tarzı var ve yılardır aynı. Valorant da aynı oyun mantığını işlese de skill ler ile filan biraz daha zevkli bir hale getirmeye çalışıyor bu yüzden çoğu kişi ya Valorant'a ya da alternatif başka bir oyuna geçiyor. Ben şahsen bu tarz bir FPS shooter oyunlarında skill atmalı uçmalı kaçmalı şeyleri sevmediğim için CS oynamaya devam ediyorum ve halen daha gayet zevkli geliyor bana.

Türkiye'de hala CS 1.6 sunucuları dolu. CS gibi bir oyun kolay kolay bitmez. Yukarıda arkadaşın dediği gibi yeni bir CS çıkarsa oyuncu sayısı düşebilir. Ama CS 1.6 gibi en kötü halinde bile oyun mazi olmaz.

Kernel seviyesinde anti-cheat yükleyip bilgisayarımı tehlikeye atmak istemiyorum o yüzden CS:GO

En önemli faktörlerden 1.Cs nin valo ya göre oyunculara zor gelmesi pandemi sürecinde oyun oynamaya başlayan neredeyse her kişinin valo bu yüzden hoşuna gidiyor 2. Valve ın 20 yıllık oyuna değer göstermemesi source2 v.s geçtim hileler ve tick olayını düzeltse yeterdi 3. Valodaki Türk oyuncuları, Skillleri, Sprayin kolaylığını v.s görüp valo oynayanlar tek sıkıntı valorant mı derseniz evet valorant cs yi böldü başka faktörlerde var tabi sıraya koymadığım bunlar sadece 3 tanesi

CS go doğada uzun süre kalabilen en uzun çöptur doğada ne zaman yok olur bilemem
Önceki gönderilerime çoğu kişi atmış
CS çıkalı 10 yıl olmuş ama valve bu fanatikler için tr serveri kurmamış bunlarda CS go yu övüyor
Beyin bedava kim ne yaparsa yapsın

Herkes Valorant'ın kolay olmasından CS'nin ise kolay olmasından bahsetmiş, bence durum tam tersi. Şöyle açıklayayım: Ben CS:GO'da ekibimle mge rütbesine kadar kasmışken, arkadaşımın bilgisayarının CS:GO'da kasmasından dolayı Valorant'a geçmek zorunda kaldık. Hile, hurda işleri de etkiledi tabii bu kararda. Fakat Valorant'ta adam vurması daha zor abi. Evet daha zor. Koşarak vurmak, buna alışmamış birisi için çok zor ve karşıma gelen herkes beni bu şekilde vuruyor. Koşarak, zıplayarak, saçma saçma peek alarak. Velhasıl hala alışma aşamasındayız ve sadece Silver2 olabildik. Geçen yorumlarda mge olan birisinin immo3 olduğunu okudum, acaba sorun bizde mi? Ayrıca Valorant'ın spreyi daha kolay denmiş, buna da katılmıyorum. Valorant'ta belirli bir sprey paterni yok mesela attığınız on spreyden yedisinde silah sağa çekerken üçünde silah sola çekiyor. Daha sonra herkes oyunun arcade olmasına takılmış. Bence bu eksi bir durum değil. TR sunucusunda 12 gecikme ile oynamak büyük nimet bence CS:GO'da aldığımız 90 gecikmeden sonra. Tick gerçeği var Valorant 128 tick desteklerken, CS:GO'da sadece topluluk sunucularında bu var. Ajanların yetenekleri eleştirilmiş. Bence bu oyuna derinlik katmış. Takım kompozisyonunu oyun başlarken ayarlamalısınız, bu da oyunun bir mekaniği. Herkes düellocu bir ajan alırsa karşı takımdan daha zayıf kalacağınız bir gerçek. Kısaca benim CS- Valorant görüşlerim bunlar.

CS:GO mantığı basit sade bir oyun. Valorant geliştirilebilir. Yeni karakter falan, ama CS ne yapsında gelişsin. Günün sonunda silahla adam vuruyorsun. Skill mantığı olan oyunlara kitle kaydığı oldukça aşikar. Valorant mesela skill var R6 yetenekler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…