CSGO bitmez kardeşimArkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?
CS:GO'da ve CS Source'da 100 saatim var, nedense Source daha iyi geldi.
Bu senin fikrin ben zevk alıyorum ve oynamaya devam ediyorum tanıdığım çoğu kişi içinde aynıÇünkü kötü bir FPS oyunu. Rakiplerine kıyasla nişan almak bile yok en azından gez göz arpacık yapabilseydik iyi olurdu. Kaç tane CS çıktı sonuçta. Hile desen en çok hile yapılan oyun herhalde, bu nedenle ben de bıraktım zaten. Sırf adı var diye kendimizi kandırıp zevk alıyormuş gibi oynamaya devam mı edelim?
CS:GO benim için daha iyi diyebilirsin ama Valorant'ı Zula ve Wolfteam gibi oyunlarla aynı klasmana koyman tamamen yazdığın şeyin sadece Valorant'a olan nefreti yalanlar ile birlikte kusmandır.Bazı oyunlar eskimez her zaman oynatır. Bazı oyunlar ise dönemliktir. Mesela Wolfteam, Point Blank, Zula, Valorant bunlara örnektir. Tek farkı bunlar gelip geçerken CS gerek 1.6 gerekse Global Offensive ile hep namını sürdürdü. Hatta bu oyunları CS:GO ile kıyaslamam bile onlar için bir lütuftur. Ki bende zula hariç diğerlerini zevkle oynamış birisiyim.
Valorant a yavaş mı çok fazla tanıdığım kişi valorant çok aksiyonlu sidea bı anda girilebilen hızlı bir oyun olduğu için csyi bırakmadi valo genç işi hocam@Aways güldürme beni CS:GO ile kıyaslanabilecek bir oyun daha çıkmadı, çıkmazda. Bu kadar komik yoruma daha önce denk gelmedim. CS:GO'da keleş rütbesine en fazla çıkavbilmiş birinin, Valo da ise immo 2 olabilmesinin tek sebebi refleks gerektirmeyen, yavaş ve yavan bir oynayış tarzı olmasıdır. En beceriksiz adam bile devamlı, azimle oynasa radi olur. Ve kıyaslanabileceği tek oyun, anca Fortnite olur.
Konnichivayi bilirsin YouTube kanalı senden benden çok oynadı oyunu adam bu canın ustalarından son videolarını izle kendi diyor CS bitti diyeFanboyluk değil oyun ölmedi onu anlatıyoruz.
Arkadaşlar, CS:GO ömrüne az mı kaldı? Bu konuda neler düşünüyorsunuz? Neden çoğu oyuncular artık başka FPS oyunlarını tercih etmeye başladı?
Ya valorant herşeyden önce denenmesi gereken bir oyun tabiki burda silver Gold gibi ezik elolarda zevki çıkmaz csde iletişim bile yok herkes kafasına göre oynuyor faceit hariç csyi ayakta tutan faceit zaten ayrıca toxic diyen varsa Frankfurt Varşova girebilir csdeki gbii 50 60 ping alırsınız mis gibii oynarsınız CS 5v5 rekabetçi bir oyun valorant aim strateji gerektiren bi oyun CS çok kolay bir oyun valorant a göre ve valo kitlesi ranka daha çok önem veriyor CS de ki amaç eğlenceValorant çıkınca 10 yıla biteceksa 5 yıl oldu o
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.