Herkes Valorant'ın kolay olmasından CS'nin ise kolay olmasından bahsetmiş, bence durum tam tersi. Şöyle açıklayayım: Ben CS:GO'da ekibimle mge rütbesine kadar kasmışken, arkadaşımın bilgisayarının CS:GO'da kasmasından dolayı Valorant'a geçmek zorunda kaldık. Hile, hurda işleri de etkiledi tabii bu kararda. Fakat Valorant'ta adam vurması daha zor abi. Evet daha zor. Koşarak vurmak, buna alışmamış birisi için çok zor ve karşıma gelen herkes beni bu şekilde vuruyor. Koşarak, zıplayarak, saçma saçma peek alarak. Velhasıl hala alışma aşamasındayız ve sadece Silver2 olabildik. Geçen yorumlarda mge olan birisinin immo3 olduğunu okudum, acaba sorun bizde mi? Ayrıca Valorant'ın spreyi daha kolay denmiş, buna da katılmıyorum. Valorant'ta belirli bir sprey paterni yok mesela attığınız on spreyden yedisinde silah sağa çekerken üçünde silah sola çekiyor. Daha sonra herkes oyunun arcade olmasına takılmış. Bence bu eksi bir durum değil. TR sunucusunda 12 gecikme ile oynamak büyük nimet bence CS:GO'da aldığımız 90 gecikmeden sonra. Tick gerçeği var Valorant 128 tick desteklerken, CS:GO'da sadece topluluk sunucularında bu var. Ajanların yetenekleri eleştirilmiş. Bence bu oyuna derinlik katmış. Takım kompozisyonunu oyun başlarken ayarlamalısınız, bu da oyunun bir mekaniği. Herkes düellocu bir ajan alırsa karşı takımdan daha zayıf kalacağınız bir gerçek. Kısaca benim CS- Valorant görüşlerim bunlar.