Daha fazla
CS en son ne zaman mekanik olarak büyük bir güncelleme almış? Oyun yıllardır aynı. Kendimizi kandırmayalım. CS:GO, yeni bir CS oyunu çıkana kadar ölmez. Oyunu oynamayıp pazarı ile uğraşan bile yüzbinlerce insan var. Koleksiyoncular, yatırımcılar, al-sat'cılar bir ton insan oyunu oynamadan pazarı ile ilgileniyor. Bu kadar büyük pazarı olan bir oyunu koşa koşa adam vurduğun, spray patterni olmayan, havadayken bile çok kolayca hs attığın, grafikleri çizgi film gibi olan, 20 senelik oyunlarda bile olup bu oyunda olmayan map seçme gibi basit bir özelliğin olmaması, açık bir pazarı (istediğinde, istediğin skini al-sat yapamaman) olmaması vs. gibi faktörler ile CS'nin rakibi bile değil benim gözümde. CS'deki silverlar bu oyunda plat-elmas oluyor o yüzden bu kadar tuttu bu oyun.Online oyunlar düzenli olarak güncelleme aldığından dolayı CS 20 yıllık sayılmaz.
Ek not: CS'de ölen bir şey varsa o da MM'dir. MM gerçekten oynanmaz, ayda 1 kere rankın silinmesin diye belki oynarsın. Faceit, Esea gibi platformlarda oynamak çok daha mantıklı. Ha şimdi diceksin kendi serverlarında oynamadığım oyunu niye oynayayım, günlük 1M'a yakın oyuncusu oluyor gidip onlara sorabilirsin. Bu arada MM'de hile eskisi gibi yok bence. Global elodayım, en çok hile burda olurdu eskiden. Şu aralar 22 madalyası için lvl kasıyorum mecbur MM giriyorum hile denk gelmedi hiç. Güven faktörün iyiyse, lobideki adamların da madalyaları, güven faktörü vs. iyiyse kolay kolay hile gelmiyor artık benim gözlemlerime göre.
Tartışma bitmiştir.
(Bir yönetici bu gönderiye yorum yapmayı kapattı)