CS:GO'nun olabilecek en berbat rank sistemine sahip olması

v1ncent

Hectopat
Katılım
9 Aralık 2020
Mesajlar
1.645
Çözümler
1
Özellikle nova ve üstü arkadaşlara soruyorum, nasıl çıkıyorsunuz bu ranklara? S4 olarak üst üste 2 win ve bir beraberlik aldım rank atlayamadım, ki bu maçlarda en çok EDO bendeydi. Bir sonraki maçta takımı öldüren tek hücreli bir arkadaş yüzünden oyundan çıktım bir baktım anında S3 atmış rank, boşuna da 1 gün ban yedim. Normalde bu tarz şeyleri takmam ama bu sefer kafayı yedirtti oyun. Bu oyunda nasıl rank atlanıyor arkadaşlar?
 
Klasik cs:go sorunu senin yaşadığını yaşamayan CS oyuncusu yoktur eminim. Evet oyunun rank sistemi kötü ama kimin umrunda yeni map ve yeni kasalar üretmeye devam ediyorlar.
 
Özellikle nova ve üstü arkadaşlara soruyorum, nasıl çıkıyorsunuz bu ranklara? S4 olarak üst üste 2 Win ve bir beraberlik aldım rank atlayamadım, ki bu maçlarda en çok edo bendeydi. Bir sonraki maçta takımı öldüren tek hücreli bir arkadaş yüzünden oyundan çıktım bir baktım anında S3 atmış rank, boşuna da 1 gün ban yedim. Normalde bu tarz şeyleri takmam ama bu sefer kafayı yedirtti oyun. Bu oyunda nasıl rank atlanıyor arkadaşlar?

Elo dediğimiz olayın yüksek olması gerekiyor CS:GO'nun rank atlatması için.
Kısaca kendi rank aralığından ziyade senden daha yüksek ranklı kişilerle oynaman ve o oyunlarda güzel bir Kda'ya sahip olmanız gerekiyor.
Ben seviyorum CS:GO'nun rank sistemini neyi kötü ki?
 
Hocam rekabetçi rankını açarken son 5 maçımda 30 üstü vurmuştum. Hep MVP bendim, sürekli EDO falan oluyordum. Ve Silver 2 attı zar zor Silver 3'e çıktım. Biraz yoldaş girdim, orda tryhard oynadım. Ve Yoldaş'da Global attı. Ben de anlamıyorum cidden.
 
Oyunu fazla takmamak ve her dakika kazanma umuduyla oyun oynamamak bana göre en baş nedenlerden biri. Bir oyun kazandınız ya çıkın oyundan başka işle uğraşın başka modlarda oynayın. (Bence öyle etkisi oluyor)
 
Garip bir sistem. Kendimi bildim bileli oynamayı bir süre bırakınca Nova 4'e düşürüyor, 1-2 ay kadar oynayınca MGE veya DMG oluyorum. Daha üstünü veya altını göremedim. Bu döngü sürekli tekrarlanıyor.
 
Edit: Güç bela MG1 oldum dedim herhalde düzeldi, yok abicim, 13-14 tane yoldaş win streak yaptım hala MG2 atmadı. 2 maç kaybettim ve Nova 4 attı. Bu oyun harbi insanı çileden çıkartır şakasız. 😃
 

Geri
Yukarı