CS:GO'nun yeni logosu paylaşıldı

• Konuyu başlatan Adieu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 7.133
CS:GO'nun Twitter hesabının banner'ı kısa bir süre önce değiştirildi. Bu logoya bakaraktan ileriki süreçte Valve'nin CS:GO yerine başka bir ad kullanması muhtemel. Görselden oyunun isminin direkt Counter-Strike olarak güncelleneceği düşünülüyor.

Eki Görüntüle 1709930
Bence gayet hoş. Twitch`in logosuna benzemiş renk olarak. Umarım en yakın zamanda çıkıp unlosttan izlerim :D

Umarım güncelleme geldiğinde fiyatı hemen artmaz 🙁

Bence pahalı olmalı. Zaten alındığı zaman parası çıkıyor. İnsanlar iki kere düşünür hile açarken. Böyle oyunlarda anti cheat yazılımları bir yere kadar.
Valve'ın da Anti-Cheat'i geliştirmesi lazım bu arada. Vanguard gibi kernel düzeyinde çalışan agresif bir şey yapmalarına gerek yok.. ancak yine de umarım 2002'den kalma VAC'la servis etmezler oyunu.

CS:GO'nun Twitter hesabının Banner'ı kısa bir süre önce değiştirildi. Bu logoya bakaraktan ileriki süreçte Valve'nin CS:GO yerine başka bir ad kullanması muhtemel. Görselden oyunun isminin direkt Counter-Strike olarak güncelleneceği düşünülüyor.

Eki Görüntüle 1709930

Bir grafik tasarım öğrencisi olarak çok beğendim. Gayet futuristik ve sade bir logo olmuş.

Yeter artık "cooking" yaptıkları ya. Getirin artık :D

Ben 1 Nisan şakası olduğunu düşünmeye başladım çünkü hiçbir resmi kaynak açıklaması yok her şey varsayımlardan ibaret.

TOGG logosunu yapan arkdaşa yaptırmışlar sanırım. Aynı logonun sağına soluna C ve S koymuş arka planı mavi yapmış

Ne yapsın kardeş kocaman "COUNTER STRİKE GLOBAL OFFENSİVE 2" yazıp outline çekip altına alev efekti mi versin?

Son düzenleme:
Umarım artık Prime hesaplar için telefon numarası doğrulama zorunluluğu gelir. Hile kullanım oranı bir hayli azalmış olur. En azından zorlaşır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı