CS:GO'ya tıklayınca açılmıyor

Bu raporunuzda da bir sorun yok. Oyunun başlatma seçeneklerinde bir kod yazıyorsa silin. Ayrıca attığım yazılımı kurun, kurulum esnasında bir hata alırsanız belirtin.
 
@Bora Dere Bey, bende de Ali Bey'deki gibi sorun mevcut. Process Monitör'ün çıkarttığı log dosyasında sorun göremedim. Dosyaları doğruladıktan hemen sonra CS:GO'yu çalıştırmaya başladığımda directx Haziran paketini kurmaya hazırlanıyor ama kurulum ekranı gelmeden OYNA butonu tekrar yeşil yanıyor (Görev yöneticisinde çalıştırırken takip ediyorum, CS:GO haricinde hatayı göstermek adına yönetici satırlarından birinde, üzerinde ünlem bulunan üçgen şeklinde dikkat işareti çıkıp hemen kayboluyor. Tuttuğumda ise beni bir hataya yönlendirmiyor).

Sunulan yöntemlerin (Oyunu tekrar yükledim, directx'i manuel kurdum veya malum DLL dosyalarını silip tekrar kurdum) çoğunu denedim ama sonuç alamadım.

NOT: Steam'ı format atmadan önce D sürücüsüne kurmuştum, formattan sonrada orada kullanıyorum.

Yardımcı olabilir misiniz?
 
@Hyakutake_GC yeni bir konu açarsanız daha iyi olur. Konu sahibi mesajlarını arka arkaya yazdığı için bildirim gelmemiş bana, sorununu çözdüyse o da bir çözüm önerisi söyleyebilir.
 
Bana da sık sık oluyor. Görev yöneticisinden Steam Client bootstraper'ı kapatıyorum geri tıklıyorum açılıyor.
Maalesef olmadı. Steam Destek'e detaylı bir şekilde aktarmıştım. Tam anlamı ile sorunu anlayabilmeleri için sorunun ekran görüntüsünü (Görünürde sorun yok ki, arkada dönüyor işler) veya dump dosyalarının konumunda olduklarından emin olmamı söyledinler. Ek olarak CS:GO'da güncellemeler dolayısı ile iletişime geçtiklerini gelecek güncelleme ile sıkıntının kalkabileceğini beyan etmişlerdi (İletişime geçmişler ama tahmini olarak bunlar aktarılmış destek platformuna).
 

Geri
Yukarı