CS:GO'yu bıraktıktan sonra nasıl tekrardan iyi oynarım?

ysfakbyr06

Kilopat
Evde laptopum var ping yüzünden CS:GO'yu oynayamıyorum. En son 1 sene önce oynadım şimdi internet kafeye gitsem anında rekabetçi girsem iyi oynayamam mı? Nasıl yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde laptopum var ping yüzünden CS:GO'yu oynayamıyorum. En son 1 sene önce oynadım şimdi internet kafeye gitsem anında rekabetçi girsem iyi oynayamam mı? Nasıl yapmamı önerirsiniz?

Evet maalesef ki eski peformansınızdan eser kalmayacak aim bot Z gibi maplerde oynayayarak aim geliştirmeniz gerek unutmayın aim ancak oynaya oynaya gelişir bu altın kuraldır.

Rahat kafayla, oyunu ciddiye almadan ve de oyunu eğlenme amacıyla oynamanı öneriyorum.

Keyif için oyna, Rank seviyeni önemseme. Zaten zamanla reflekslerin eski haline gelir.

Oynaya oynaya alışacaksın mecbur. 7 ay kadar bırakmıştım CS:GO'yu. Yeniden oyuna döndüğümde kötü sayılmazdım fakat alışması 1 hafta sürdü. Oynaya oynaya alışacaksın hocam.

Oynayamazsın çünkü İnternet kafede farklı ekipmanlar olduğu için ilk önce onlara alışman lazım, bunun içinde 30 dakika falan ölüm maçı oynarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hellian da sizin gibi bıraktıktan 1 yıl sonra bu videodaki teknikleri uygulayarak eskisinden daha iyi hale gelmişti. "CS:GO'yu iyi oynamak istiyorum." diyen birisinin kesinlikle izlemesi gereken bir video.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı