CS:GO'yu Bıraktıracak Oyunlar

Titanfall 2 denemeni tavsiye ederiimm. Battlefield 1 almıştım indirimdeyken Titanfall 2 aldım btf1 kadar görüntü kalitesi bulunmasada çok iyi bir oyun bence.
 
BF 1, R6 öneririm ama ETS 2'ye bak derim oynamaya başladıktan sonra yaklaşık 45 günde 98.3 saat oynamış birisiyim. Tavsiyem arkadan internet radyosu açıp keyfine bakmak cidden çok rahatlıyorsun. Ben CS oynarken sinirlenip ETS 2 oynardım sonra sinirim geçince yeniden CS oynardım ve kazanırdım. Dediğim gibi denemeni tavsiye ederim. Eğer radyo istasyonu istersen "Metro FM" tavsiye ederim.
 
Açıkcası ne tarz oyunlar oynamak istediğine bağlı. Bende bir süre önce League of Legends bırakmak için alternatif oyunlar aramıştım yukarıda söylenen bütün oyunlar koleksiyonumda olmasına rağmen bir çogunu 1-2 saat ancak oynayabildim. Eğer hikaye modlu oyunlar arıyor isen The Witcher, Crysis, Metro, Assassin's Creed, Call of Duty, Skyrim, Far Cry gibi oyunlara bakabilirsiniz. Multi oyunlarda BTF 1, BTF4, DOTA, R6, LOL deneyebilirsin. Ama ben multiplayer oyunlarda yanımda arkadaşım olmadığı zaman zevk almıyorum.
 
WarThunder başından kalkmadan oynanabilen nadir oyunlardan. Eskiden exteel vardı TPS anime robot oyunu onu da başından kalkmadan oynardık.
WarThunder Uçak Savaşı oyununu İntel Atom Z3736f 10 inch 2GB İntel HD Graphics tabletimden 1024x768 çözünürlükte minimum ayarda takılmadan akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Yani düşük sistemli bir tablet veya laptobunuz varsa ve zevkli ve güzel bir oyun arıyorsanız WarThunder en iyisi.
Exteelide biri pvp olarak geri getirecekmiş Steelx diye şu an demosunu yayınladı oyunun çok zevkli bir oyun başından kalkmadan saatlerce oynardım. 2006'da çıktı ama modası hiç geçmedi bence ve oynadıgım en iyi oyundu Googla Exteel steelx yaz Steelx progress update yazıyor. Orada demosunu falan koymuş. Exteel'in gameplay'ine bak çok seversin. Oyunu dominion capture the flag falan oynardım. Aşırı zevk alacağınız bir oyun WarThunder'la bu oyun oynanır diğer çoğu oyun çöp.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Doom dostum, G2A gibi yerlerde 60 TL ama kesinlikle almalısın. Ha ben ilk sayfayı okudum sadece arkadaşlar önerdi iseniz affola. Hem hikayesi güzel hemde Multi'si var tavsiyem.
Bide Paladins'e bak onunda gideri var yani. Başka Sniper Ghost Warrior serisini oyna.
 
Son düzenleme:
Ben H1Z1 King of The Kill ile bırakmıştım. Oyunda hile de olmayınca kafayı yiyip 600 saat oynadım hala da oynuyorum.

Aimin gerçekten çok incelicek bu oyuna sararsan.

Tek kötü yanı bugları ona da zamanla alışıyorsun. Eskisi kadar da kötü değil artık.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı