CS:GO'yu iyi oynayıp Valorant'ı kötü oynamak

Forumcax

Kilopat
Katılım
6 Şubat 2016
Mesajlar
304
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaşadığım durumdur. CS GO'da LEM rütbesinde uzunca oynamama rağmen Valorant'da altın liginden çıkamıyorum. Sebebini bilmiyorum ama tavsiyesi olan var ise konu altında yazarsa memnun olurum.
 
Yaşadığım durumdur. CS GO'da Lem rütbesinde uzunca oynamama rağmen Valorant'da altın liginden çıkamıyorum. Sebebini bilmiyorum ama tavsiyesi olan var ise konu altında yazarsa memnun olurum.
Valorant çok çizgi film ve sprey kalitesi olmayan bir oyun, CS:GO ile Valorant oynanışları çok farklı o yüzden bu gayet normal bir durum.
 
CS:GO saf bilek oyunu iken Valorant'ta skillerle iyi aimin olmasa bile adam öldürebiliyorsun. Bende de aynı şekilde CS'de aimim çok iyiyken Valorant'ta Gold ELO'dan çıkamadım.
Valorant'ta koşarken adam vurma gibi saçma mekanikler var ve spray mekaniği kötü.
 
Arkadaşım CS'de ayıptır söylemesi elime veriyor.
Valorant'a gelince bir kere bile vuramıyor beni. :D
Hocam sorun sizde değil sorun CS oynayan herkes de bence. :D
 
Valorant: Koşarak headshotlar, eli parkinson gibi titreyen adamdan ilk mermide headshot yemeler vs.
CS:GO: Yeteneği olanın vurduğu, şans faktörünün çok çok düşük olduğu, en önemlisi KİMSENİN yürürken headshot atamadığı, daha old bir kitlenin oynadığı bir oyundur.
 
Hocam, aynı sorunu ben de yaşadım, 1 hafta sonra çözümü buldum. Taktik yapmayın. Spray atmayın, arada shift basın. Çoğu kişi ses kasmıyor bile. Eko da yapmayın. CS'de bunlar önemli olup yapılması gerekse de Valorant'ta yapmadan daha iyi oynayabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı