CS legacy ne zaman çıkar ve beklentileriniz nelerdir?

sogukoralet

Centipat
Daha fazla  
Hocam selam. Duymuşsunuzdur CS1.6'nın remake hali çıkacak. Sizce ne zaman çıkar ve beklentileriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS 1.6'da smokların yeterince opak olmaması, bozuk hitboxlar, duvarların aşırı derecede mermi geçirmesi, yükseğe atılan bombaların gitmeyip havada asılı kalması, 100 FPS'yi geçince oyunun yavaşlaması ve mermi gitmemesi gibi kronik sorunlar vardı. Bunlar genel olarak oyun motorunun çok eski olmasından kaynaklı sorunlar ama bunlara rağmen oyunun yine de inanılmaz güzel bir hissiyatı vardı. CS 1.6'ya özgü mekanikleri (scroll duck ve değişik bhop taktikleri) koruyarak Source motoruyla bu sorunların giderildiği bir oyun gelmesini umuyorum şahsen. Belki CS2'deki gibi sağ tıkla bomba atma, hg ile smoke kırma gibi özellikler de gelir ama umarım çok fazla yenilik getirip oyunu 1.6'dan uzaklaştırmazlar.

CS 1.6'da smokların yeterince opak olmaması, bozuk hitboxlar, duvarların aşırı derecede mermi geçirmesi, yükseğe atılan bombaların gitmeyip havada asılı kalması, 100 FPS'yi geçince oyunun yavaşlaması ve mermi gitmemesi gibi kronik sorunlar vardı. Bunlar genel olarak oyun motorunun çok eski olmasından kaynaklı sorunlar ama bunlara rağmen oyunun yine de inanılmaz güzel bir hissiyatı vardı. CS 1.6'ya özgü mekanikleri (scroll duck ve değişik bhop taktikleri) koruyarak Source motoruyla bu sorunların giderildiği bir oyun gelmesini umuyorum şahsen. Belki CS2'deki gibi sağ tıkla bomba atma, hg ile smoke kırma gibi özellikler de gelir ama umarım çok fazla yenilik getirip oyunu 1.6'dan uzaklaştırmazlar.

100 FPS geçince oyun yavaşlamaması sadece non Steam'de oluyor.

Gerisi evet ben mesela sis atıyorum adam sis arkasından vuruyor.

Source motoruylanda sanırım scroll duck muhabbeti olacak ama tam kesin değil.

100 FPS geçince oyun yavaşlamaması sadece non Steam'de oluyor.

Gerisi evet ben mesela sis atıyorum adam sis arkasından vuruyor.

Source motoruylanda sanırım scroll duck muhabbeti olacak ama tam kesin değil.

CS 1.6'nın oyun motoru GoldSource oyun mekaniğini tamamen FPS'ye bağımlı şekilde çalıştırır. Bu yüzden 100 FPS'yi geçince hem non Steam'de hem de Steam'de oyun doğru çalışmamaya başlar. Steam sürümünde oyun yavaşlamasa da bunny yapmanın zorlaşması, spray attığında mermilerin anormal dağılması, surf yaparken karakterin durduk yere takılması gibi sorunlar çıkıyor. Non Steam ve Steam sürümü aynı motoru kullanmasına rağmen non Steam'de oyunun neden yavaşladığını ise tam olarak bilmiyorum.

Yayınlanan trailerde scroll duck muhabbeti var gibiydi ama ben de tam emin değilim. Ayrıca umarım m_rawinput da olur.

Sistem gereksinimleri ne olur sizce?

Source motoru kullanılacağı için çok yüksek olacağını sanmıyorum. CS:GO'dan daha düşük olur muhtemelen.

Son düzenleme:
CS 1.6'nın oyun motoru goldsource oyun mekaniğini tamamen FPS'ye bağımlı şekilde çalıştırır. Bu yüzden 100 FPS'yi geçince hem non Steam'de hem de Steam'de oyun doğru çalışmamaya başlar. Steam sürümünde oyun yavaşlamasa da bunny yapmanın zorlaşması, spray attığında mermilerin anormal dağılması, surf yaparken karakterin durduk yere takılması gibi sorunlar çıkıyor. Non Steam ve Steam sürümü aynı motoru kullanmasına rağmen non Steam'de oyunun neden yavaşladığını ise tam olarak bilmiyorum.

Yayınlanan trailerde scroll duck muhabbeti var gibiydi ama ben de tam emin değilim. Ayrıca umarım m_rawinput da olur.

Source motoru kullanılacağı için çok yüksek olacağını sanmıyorum. CS:GO'dan daha düşük olur muhtemelen.

Bende. Benim PC CS:GO'da 60 FPS(V-Sync acıktı) alıyordu. Bunda da öyle bir performans sergiler.

Hocam bazı sunucularda o 100 FPS farkı hissedilmiyor örnek olarak Valorant mod CS 1.6 serverler gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı